O persoana a murit si alte sase au fost ranite si transportate la spital, marti dupa-amiaza, in urma unui accident produs in judetul Iasi, dupa ce microbuzul in care se aflau, inmatriculat in Republica Moldova, s-a rasturnat, din cauza vitezei si a soselei umede, anunta News.ro. Accidentul a avut loc in localitatea Comarna, din judetul Iasi.

"Este vorba despre un microbuz care se deplasa dinspre Raducaneni inspre Iasi, al carui sofer, cel mai probabil din cauza neadaptarii vitezei la carosabilul umed in curba, a parasit soseaua si s-a rasturnat", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi, Anca Vijiac.

In microbuz, inmatriculat in Republica Moldova, se aflau sapte persoane, cu tot cu sofer.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Iasi, Elena-Silvia Bolohan, a declarat pentru News.ro ca in urma impactului o femeie in varsta de 60 de ani a murit. Echipajele medicale ajunse la fata locului au gasit-o pe femeie in stop cardio-respirator si au incercat sa o resusciteze cateva zeci de minute, insa fara rezultat.

De asemenea, sase persoane au fost ranite. Trei dintre raniti au fost transportati la Spitalul de Neurochirurgie, iar ceilalti trei la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi.