Targul de cariera Angajatori de TOP se apropie! Vineri si sambata, pe 14-15 octombrie, cei care sunt in cautarea unui job, pot participa la editia din Bucuresti, iar saptamana viitoare, pe 21-22 octombrie Angajatori de TOP continua cu editia din Timisoara.

Angajatori de topFoto: Smile Media

Angajatorii au planuri de extindere a numarului de angajati din Romania si vor avea deschise joburi in Bucuresti si joburi in Timisoara. Comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, nevoia de recrutare a crescut, iar accentul este pus atat pe recrutarea de candidati experimentati, cat si pe tineri absolventi si persoane entry-level, aspect confirmat si de cele 170 de companii prezente la Angajatori de TOP Bucuresti si Timisoara.

Care sunt salariile oferite pentru oportunitatile de cariera din cadrul Angajatori de TOP?

Remuneratia oferita de companii pentru pozitiile deschise variaza in functie de nivelul de experienta, cerintele jobului si industria in care activeaza angajatorul. Pentru programele de internship, majoritatea angajatorilor ofera salarii cuprinse in intervalul 300-400 EUR, iar pentru pozitiile entry-level cele mai multe companii ofera salarii in intervalul 400-500 EUR. In ceea ce priveste joburile care se adreseaza specialistilor cu nivel mediu de experienta, majoritatea companiilor ofera salarii in intervalul 500-700 EUR, iar pentru pozitiile dedicate candidatilor cu nivel senior, remuneratia este cuprinsa intre 1000-1500 EUR si peste 1500 EUR.

Companiile ofera si o serie de beneficii non-salariale, pe langa oferta salariala, iar cateva dintre cele mai neobisnuite astfel de beneficii sunt:

  • calatorie intr-o destinatie exotica pentru toti angajatii, in masura in care obiectivele de business sunt indeplinite peste target;
  • Ziua de vineri este ziua masajului;
  • Un voucher valoric si bilete la Cinema de ziua de nastere a salariatului;
  • Flota CicloTec - formata din biciclete, trotinete, trotineta electrica care sunt la dispozitia angajatilor;
  • Apple day si Grillfest (gratar in curtea companiei);
  • Stele pe ”Walk of Fame”;
  • ”Camera de recreere” (se desfasora activitati sportive si de relaxare).

Cum poti aplica la joburile deschise in cadrul targului de joburi Angajatori de TOP? Pentru a aplica la pozitiile deschise, le recomandam vizitatorilor sa se inscrie la eveniment folosind butonul de inscriere accesibil la sectiunea dedicata evenimentului, pe www.hipo.ro. Prezenta in cele doua zile Angajatori de TOP este gratuita, in baza CV-ul Barcode pe care il pot accesa din contul personal, de pe www.hipo.ro.

Pe langa cele peste 7500 de oportunitati de cariera care vor fi deschise in cadrul celor 2 evenimente, din Bucuresti si Timisoara, cei prezenti au posibilitatea:

  • sa interactioneze cu peste 500 de specialisti in recrutare, profesionisti care activeaza in domenii precum: IT&C, Servicii si BPO, Financiar-Bancar, FMCG, Retail, Inginerie si Automotive, Turism, Juridic, Management - Consultanta, Marketing, PR, Productie, Resurse Umane, Vanzari etc.
  • sa participe la o serie de workshopuri si conferinte. Cele 2 editii reunesc peste 50 de workshopuri si conferinte utile pentru dezvoltarea abilitatilor si competentelor, dezvoltarea carierei si sesiuni adresate celor pasionati de tehnologie. Participare este gratuita in baza preinscrierii pe www.hipo.ro;
  • sa primeasca sesiuni gratuite de consiliere in cariera oferite la standul CV Experts de specialisti in recrutare cu peste 10 ani de experienta.

Accesul la eveniment este gratuit si va fi permis vineri, 14 octombrie, in intervalul 10.00-18.00 si sambata, 15 octombrie, in intervalul 10.00-17.00, la Sala Palatului si saptamana viitoare in Timisoara, la Centrul Regional de Afaceri, pe 21 octombrie, in intervalul 10.00-18.00 si sambata, 22 octombrie, in intervalul 10.00-17.00