Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, a fost chemat de urgenta vineri la Guvern, informeaza News.ro si Digi24, citand surse. Intalnirea dintre Ciolos si Grigorescu este programata in dupa-amiaza zilei de vineri, dupa intalnirea premierului cu vicepresedintele CE Federica Mogherini.

Victor Vlad GrigorescuFoto: Hotnews

Intalnirea are loc in contextul controverselor aparute cu privire la veniturile lui Grigorescu de pe urma inchirierii unui site.

Reamintim ca ANI a anuntat, la solicitarea HotNews.ro, ca a inceput o investigatie asupra declaratiilor de avere depuse de catre Victor Vlad Grigorescu.Ministrul a obtinut cel putin 791.500 lei din cedarea folosintei unui bun mobil valoros, catre un offshore din insulele britanice Turks & Caicos. Problema este ca obiectul valoros nu este trecut in nicio rubrica din declaratiile de avere. Initial, la solicitarea HotNews.ro, Grigorescu a spus ca nu poate spune ce bun mobil ii aduce asemenea venituri, intrucat "este vorba de un contract privat", iar "tranzactia in sine ramane confidentiala".