In aceasta toamna, targul de cariera Angajatori de TOP revine cu 3 editii. Evenimentele vor avea loc in Bucuresti (14-15 octombrie la Sala Palatului), Timisoara (21-22 octombrie la Centrul Regional de Afaceri) si online, printr-o editie la nivel national (31 octombrie-13 noiembrie pe www.hipo.ro). Angajatori de TOP are o traditie de 10 ani, eveniment la care au participat peste 1 500 de companii.

Angajatori de topFoto: Catalyst Solutions

5000 de oportunitati de cariera la Angajatori de TOP Bucuresti. 43% dintre joburi sunt pentru candidati cu nivel middle si senior

5000 de joburi in Bucuresti vor fi deschise la editia cu numarul 21 a evenimentului Angajatori de TOP Bucuresti. Oportunitatile de cariera deschise de companii sunt atat pozitii adresate profesionistilor - 16% dintre joburi sunt pentru candidatii cu peste 3 ani experienta, 27% sunt pozitii middle-level pentru persoane cu 1-3 ani experienta, in timp ce 57% sunt joburi pentru candidatii entry-level -cat si pozitii in cadrul programelor de internship. In plus, editia aceasta, companiile au si oportunitati de cariera part-time. Din statisticile noastre, 42% dintre angajatorii prezenti editia aceasta, vor avea astfel de pozitii deschise. Cateva exemple de oportunitati de cariera deschise in cadrul evenimentului Angajatori de TOP sunt: Analyst Programmer - Java, Consultant Resurse Umane, Consilier Juridic, Asistent Achizitii, Junior Brand Manager, Supply Chain Adaptation Project Manager, Accounts Payable Specialist with German, Sales Account Manager, C++ Software Engineer, Consultant Asigurari de Viata.

Angajatori de TOP Timisoara: 2500 de oportunitati de cariera

2500 de joburi vor fi deschise la Angajatori de TOP Timisoara. Majoritarea companiilor, 95% dintre companiile care participa la Angajatori de TOP, pe 21-22 octombrie, au joburi in Timisoara. Printre cele 70 de companii sunt si angajatori care au planuri de relocare, majoritatea in orasele din vecinatatea Timisoarei, in orase precum Arad (22%), Deva (19%), Resita (14%), Cluj-Napoca (11%), Ploiesti (14%), dar si in orase precum Piatra-Neamt (5%), Sibiu (5%), Brasov (8%), Iasi (5%) Ploiesti (7%), Alba-Iulia (3%), Lugoj (3%).

Previziunile companiilor cu privire la numarul de angajari sunt pozitive, aspect validat si de numarul de angajatori care au confirmat deja prezenta la Angajatori de TOP. Aproximativ 50% dintre companii estimeaza o crestere a numarului de angajati cu peste 10, iar peste 25% dintre companii aleg sa isi lanseze in exclusivitate joburile si internshipurile pe care le au deschise in cadrul Angajatori de TOP. In aceasta toamna am observat o crestere a interesului de participare din partea angajatorilor care reprezinta domenii de activitate precum: IT, Telecom, Retail, Consultanta, Financiar-Bancar, Asigurari, Servicii, Recrutare, BPO, Automotive, Inginerie, FMCG, Turism, Transport, Logistica, etc.

O parte dintre angajatorii care au confirmat prezenta sunt: Kaufland Romania, Accenture, Allianz Worldwide Partners, AMOMA.com, Automatic Data Processing (ADP) Romania, BCR, BearingPoint Romania, Bosch Service Solutions, Coca-Cola HBC Romania, Computer Generated Solutions Romania, Continental, DB Global Technology, DB Schenker SSC, Dell, DEUTSCHE TELEKOM BUSINESS SERVICES, Genpact, Grup Renault Romania, Hewlett Packard Enterprise, JYSK, Lidl Romania, Microsoft, Misys Financial Software, NN, Nokia, Pepco, Philip Morris Romania, Raiffeisen Bank, TELEKOM Romania, TELUS International Europe, Valeo Lighting Injection, Veeam Software, Vodafone Shared Services Romania, Vodafone Romania, Yazaki Component Technology, etc.

Pentru a aplica la pozitiile deschise, le recomandam vizitatorilor sa se inscrie la eveniment folosind butonul de inscriere accesibil la sectiunea dedicata evenimentului, pe www.hipo.ro. Prezenta in cele doua zile Angajatori de TOP este gratuita, in baza CV-ul Barcode pe care il pot accesa din contul personal.