Spitalul Clinic de Urgenta "Bagdasar Arseni" desfasoara o ancheta interna dupa ce familia unei paciente in stare grava a fost anuntata ca ruda lor a murit, desi femeia era inca in viata, relateaza News.ro.

"Am declansat o ancheta dupa ce familia unei femei care era in terapie intensiva a fost anuntata ca femeia a murit. Am vrea sa vedem cine anume a putut da numarul de telefon al familiei inscris pe foaia de observatie unor persoane de la pompe funebre", a explicat pentru agentia de presa News.ro purtatorul de cuvant al Spitalului Bagdasar Arseni, dr. Florian Bica.

Una dintre rude a spus ca a fost chemata la spital de cineva de la o firma de pompe funebre, care s-a oferit sa le acorde ajutor pentru inmormantare.

Purtatorul de cuvant al spitalului a mai spus ca starea femeii era foarte grava, dar ca aceasta nu era decedata atunci cand au fost anuntate rudele sa vina la spital. Ulterior incidentului, femeia a incetat din viata.

"Nu stim inca cum a fost posibil sa se intample asa ceva. Dar, dupa ce am primit sesizarea de la ruda pacientei, am declansat o ancheta. In functie de rezultat s-ar putea sa sesizam si noi, la randul nostru, organele de ancheta, probabil Politia", a afirmat Bica.

Bica mai spune ca numarul de telefon de pe care a fost apelata familia pacientei este blocat in acest moment.