webPR Rogalski Damaschin si Therme Bucuresti aduc aur pentru Romania
A fi nominalizat la Digital Communication Awards, alaturi de campanii despre care citesti in presa internationala cu admiratie si, de ce nu, cu putina "invidie profesionala", este in sine un lucru uimitor. Insa adevaratul tur de forta este sa iti prezinti campania in fata unui juriu international si sa incerci sa ii convingi ca proiectul pe care il sustii este cel castigator. Este un adevarat exercitiu de persuasiune si, personal, cred ca este un demers care ar trebui adoptat de mai multe competitii de comunicare. Ma bucur extrem de mult ca am fost parte din acest proces si, mai ales, ca am castigat intr-o categorie atat dificila si competitiva precum Viral Video", a declarat Alexandra Radu, Communication Director in cadrul Rogalski Damaschin.
Anul acesta in categoria Viral Video au fost inscrise campanii ale unora dintre cele mai mari companii si agentii din lume, printre care Allianz Worldwide, Novartis, Unilever, Edelman si BBDO, Rogalski Damaschin fiind singura agentie independenta din categorie. Un al doilea aur in cadrul categoriei a fost castigat de Fashion Revolution si Ketchum Pleon & BBDO, o situatie unica anul acesta pentru festivalul din capitala Germaniei.
"Am sustinut cu mult entuziasm acest proiect cultural care a captat inca o data interes si apreciere la nivel international. Alaturi de partenerii nostri de la Rogalski Damaschin am transformat cultura intr-un act de comunicare virala, care a transmis unei audiente globale valori autentice ale publicului din Romania. Distinctia oferita seara trecuta confirma inca o data apartenenta noastra la elita internationala a brandurilor care ofera oamenilor experiente memorabile", a declarat Stelian Iacob, administrator Therme Bucuresti.
Flashmob-ul #cultureofhealth a fost o premiera absoluta, fiind cel mai mare eveniment muzical neconventional organizat cu o orchestra in Romania: 80 de instrumentisti dintre care 8 tobosari, 22 de violonisti, 9 percutionisti, 4 violoncelisti si 3 trompetisti, au facut cele doua cunoscute partituri sa rasune grandios si familiar, in egala masura. Artistii au surprins vizitatorii complexului cu un spectacol spontan in care Rapsodia Romana de George Enescu si Radetzky March de Johann Strauss si-au dat intalnire in interpretarea neconventionala a Orchestrei Simfonice Bucuresti. Complexul s-a transformat pentru cateva minute intr-o imensa sala de concert in care reactia entuziasta a oamenilor a amplificat muzica interpretata de orchestra.
Proiectul a fost realizat prin contributia echipelor de la Rogalski Damaschin, Touch Communications, Therme Bucuresti, Studio Set, regizor Goran Mihailov si Orchestra Simfonica Bucuresti.

Ministrul energiei cedează în fața ANRE în ceea ce privește liberalizarea, deși este "ușor nemulțumit" / Marii furnizori de energie nu vor fi obligați să ofere reduceri de prețuri
Cum decurge vaccinarea într-o comună din Iași: doar patru persoane imunizate luni, o singură persoană programată pentru marți: „Nu pot să aduc oameni de acasă să-i vaccinez”
Povestea discului de la Nebra - Un fals extrem de bine făcut sau cea mai veche reprezentare a cerului?
“Oglinda fermecată” a autorităților ne spune povestea noastră de anul acesta. De fapt, Comisia de Prognoză o spune pentru buget
O copie din secolul XVI a lui „Salvator Mundi”, cel mai scump tablou din lume, a fost recuperată de poliția italiană / Povestea din spatele operei de artă