Un avion al companiei aeriene de stat Tarom care efectua o cursa spre Amsterdam, vineri dimineata, s-a intors la Bucuresti, dupa 25 de minute, din cauza unor probleme la instalatia de climatizare, potrivit reprezentantilor companiei, citati de News.ro.

Pasagerii vor pleca din nou spre Amsterdam cu alt avion, la 13.10. Avionul Tarom a decolat vineri dimineata, la ora 9.00, de pe aeroportul Henri Coanda din Otopeni si se indrepta spre Olanda, insa dupa 25 de minute pilotul a decis revenirea pe aeroportul de origine, dupa ce a sesizat o indicatie necorespunzatoare la bordul avionului.

"Aeronava de tip Boeing 737 a aterizat cu bine la Bucuresti, iar pasagerii au fost debarcati si sunt asistati de catre reprezentantii companiei. Acestia nu au fost nicio clipa in pericol. Pasagerii au posibilitatea de a fi rerutati sau de a ajunge la Amsterdam cu o alta cursa TAROM. In ceea ce priveste situatia aeronavei, dupa verificari, tehnicienii au constatat ca a fost vorba de defectiune minora la instalatia de climatizare", a declarat Georgeta Dinu, purtator de cuvant al Tarom.

Compania a precizat, ulterior, ca pasagerii vor pleca din nou spre Amsterdam cu o alta cursa, care va decola la 13:10.