Vremea va fi in general inchisa si va deveni rece pentru aceasta perioada in toata tara. In cursul zilei, cerul va fi mai mult noros si va ploua pe spatii extinse in majoritatea regiunilor, iar noaptea aria de nebulozitate si ploi se va restrange treptat catre sud-vest, informeaza meteorologii, potrivit Mediafax.

Local cantitatile de apa vor mai depasi 20...30 l/mp si izolat, cu precadere in nordul Olteniei, 50 l/mp. In zona montana inalta, la peste 1800 m altitudine, vor aparea si precipitatii mixte.

Vantul va avea intensificari locale, in special in sud-estul tarii si la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 10...11 grade in depresiunile intramontane si 20 de grade pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse intre 3 si 13 grade.

  • La Bucuresti

Vremea va fi in general inchisa si va deveni rece pentru aceasta perioada din an. Cerul va fi noros si temporar va ploua, in special pe timpul zilei. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 15 grade, iar cea minima va fi de 9...10 grade.

  • Miercuri

Vremea se va ameliora in privinta ploilor, dar se va mentine mai rece decat in mod obisnuit in aceasta perioada din an. In estul, sudul si centrul tarii cerul va avea innorari temporare; va ploua local in zona montana si submontana, unde se mai pot cumula izolat peste 15 l/mp si pe arii restranse in rest. In vest si in nord-vest cerul va fi variabil, iar conditiile de ploaie reduse.

In zona montana inalta, la peste 1800 m altitudine, se vor semnala precipitatii mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra intre 11 si 19 grade, usor mai ridicate doar in sudul Olteniei, iar cele minime intre 4 si 12 grade, mai mici in depresiunile Carpatilor Orientali, spre 1 grad. Vor fi conditii de ceata.