Parcurile administrate de ALPAB vor trece, in perioada 15 septembrie - 28 octombrie, printr-un amplu proces de curatenie ce va cuprinde reamenajarea spatiilor verzi, dar si plantari de arbori si arbusti, a anuntat, sambata, Primaria Municipiului Bucuresti, potrivit Agerpres.

Este vorba de parcurile Carol, Cismigiu, Tineretului, Sala Palatului, Izvor, Circului, Unirii, Bordei, Floreasca, Herastrau Nou, Herastrau Vechi, Herastrau-Miorita.

"Actiunea de curatenie se desfasoara in perioada 15 septembrie - 28 octombrie si cuprinde lucrari de reamenajare a spatiilor verzi, lucrari de intretinere a arborilor, dar si lucrari tehnico - administrative, care presupun repararea bancilor si spalarea aleilor, iar din parcurile Herastraul Nou si Herastraul Vechi vor fi ridicate pasarile exotice si transportate la adapostul de iarna.

De asemenea, in fiecare dintre aceste parcuri vor fi plantati arbori si arbusti, in functie de alocatiile bugetare aprobate, dar si plante bienale crescute in serele proprii ale ALPAB, din speciile: Silene, Bellis, Myosotis albastru si Viola amestec", precizeaza PMB.