Directorul general al companiei franceze Leoni, de la Pitesti, Luc Maurice Nenon, a fost gasit, vineri dupa-amiaza, injunghiat pe strada, primele date indicand ca suspectul principal ar fi sotia sa, incidentul petrecandu-se, cel mai probabil, in urma unei dispute conjugale, scrie News.ro. Barbatul a fost dus la Spitalul Judetean Arges de un echipaj SMURD.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Arges, Madalin Zamfir, politistii au intocmit un dosar penal pentru lovire si alte violente, dupa ce au fost sesizati ca pe Calea Craiovei, din Pitesti, un barbat este ranit si sangereaza, fiind posibil sa fi fost injunghiat.

La fata locului, s-au deplasat politisti ai Sectiei 3-4 Pitesti, care au constatat ca barbatul respectiv este ranit la omoplatul drept, posibil injunghiat, si ca sangereaza puternic, el fiind dus la Spitalul Judetean Arges de un echipaj SMURD sosit la fata locului.

Surse din Politie au declarat pentru News.ro ca barbatul ranit este Luc Maurice Nenon, directorul general al Leoni Wiring Systems Pitesti SRL, si ca, potrivit primelor date ale politistilor, incidentul s-ar fi petrecut in locuinta barbatului, situata pe strada Primaverii, la aproximativ 200-300 de metri de locul unde a fost gasit. Politistii au ajuns la concluzia ca este posibil ca barbatul sa fi fost injunghiat de catre sotioa sa, in urma unei dispute conjungale, au precizat sursele citate.

Conform politistilor, pana la ora actuala, nimeni nu are nicio calitate in acest dosar, o decizie in acest sens urmand sa fie luata in functie de evolutia starii de sanatate a directorului Leoni Pitesti.

Sursele citate au explicat ca daca leziunile barbatului nu necesita mai mult de 90 de zile de ingrijiri medicale, este necesara depunerea unei plangeri prealabile de catre victima impotriva agresorului sau, respectiv impotriva sotiei.

Directorul Leoni Pitesti a fost dus la Spitalul Judetean, potrivit medicilor el putand fi externat in cursul zilei de vineri.

Politistii pitesteni fac cercetari pentru stabilirea imprejurarilor exacte in care a fost ranit barbatul.

Leoni Wiring Systems Pitesti este furnizor de fibre, fibre optice, cabluri si cablaje.