Pompierii giurgiuveni au intervenit joi pentru stingerea unui incendiu de vegetatie uscata la kilometrul 30 al autostrazii A1, acesta fiind al doilea de acest gen din vecinatatea autostrazii Bucuresti- Pitesti, inregistrat in ultimele doua zile, informeaza Agerpres.

"Prin 112 am fost anuntati ca pe A 1, la kilometrul 30, in dreptul localitatii Floresti Stoenesti se manifesta un incendiu de vegetatie uscata. Pentru stingerea incendiului a intervenit Detasamentul Bolintin Deal. Incendiul a fost stins in aproximativ o jumatate de ora astfel incat sa nu fie afectat traficul pe autostrada din cauza fumului'", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Giurgiu, Cristian Virag.

El a mentionat ca acesta este al doilea incendiu de vegetatie uscata inregistrat in apropierea autostrazii in ultimele doua zile. Miercuri, la kilometrul 25, in dreptul localitatii Bolintin Deal, a fost cuprins de flacari un lan de floarea soarelui pe sensul de mers spre Pitesti.

In ultimele doua zile, pompierii giurgiuveni au actionat pentru stingerea a cinci incendii de miriste sau vegetatie uscata.