Fostul deputat Cristian Boureanu a fost dus la Politie, luni, dupa ce si-ar fi agresat fiica pe strada, el fiind cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului, relateaza News.ro.

Cristian Boureanu (foto arhiva)Foto: AGERPRES

Cristian Boureanu a fost dus la Politie, luni, dupa ce si-ar fi agresat fiica pe strada, in urma unui conflict.

"'In jurul orei 13.00 a fost formulat un apel la 112 in care se sesiza faptul ca un barbat incerca sa urce, fara acordul ei, o tanara intr-un autoturism aflat pe raza sectorului 1. La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de politie, care au constatat faptul ca cele doua persoane sunt tata si fiica si conflictul ar fi fost declansat de plecarea minorei de la domiciliu", spun reprezentantii Politiei Capitalei.

Intr-o inregistrare a incidentului, difuzata de cancan.ro, se observa cum tanara, aflata in masina, pe bancheta din spate, striga: "Ma ia acasa si ma bate. Ma bate, ma rupe in bataie! M-a luat de par din mijlocul strazii, de picioare".

In imagini se mai observa cum fostul deputat Cristian Boureanu, aflat la volan, da explicatii politistilor care au inconjurat masina: "Plecata de-aici sambata pana la Constanta, singura cu trenul! Am o custodie totala!"

Politia Capitalei precizeaza ca atat tatal, cat si fiica au fost condusi la sectie, pentru lamurirea situatiei. De asemenea, reprezentantii politiei anunta ca a fost sesizata Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului.

"Barbatul nu a depus anterior vreo plangere cu privire la plecarea de la domiciliu a fiicei sale", mai arata politistii.

Cercetarile se vor desfasura sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1.

"Politia s-a autosesizat sub aspectul savarsirii infractiunii de rele tratamente aplicate minorului, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masurile legale, cercetari ce se vor desfasura sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1", spun politistii.