Ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu l-a numit pe Claudiu Stefan Turculet in functia de manager interimar al Spitalului de Urgenta Floreasca pana la organizarea concursului pentru functia de manager, anunta ministerul intr-un comunicat de presa. Turculet este medic primar chirurg si a mai condus Spitalul Floreasca in anii 2006 si 2009.

Claudiu Stefan TurculetFoto: Agerpres

Voiculescu a semnat miercuri ordinul de numire a conf. dr. Claudiu Stefan Turculet in functia de manager interimar al Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca.

"Ministrul Sanatatii isi exprima increderea in faptul ca managementul celui mai mare spital de urgenta din tara va fi asigurat in conditii care sa sublinieze importanta strategica a acestei unitati", arata Ministerul Sanatatii.

Potrivit site-ului Spitalului Floreasca, Stefan Turculet este seful sectiei Chirurgie Generala I. El este medic primar chirurgie generala avand ca supraspecializare traumatologie. Are competenta in chirurgie laparoscopica si in management sanitar. Detine acreditare pentru chirurgie robotica si este doctor in stiinte medicale.

Amintim ca Nicusor Louchi a fost demis din functia de manager al Spitalului de Urgenta Floreasca in 21 aprilie "pentru incapacitate manageriala” iar Sorin Paun, desemnat manager interimar, a demisionat la sfarsitul lunii august.