Vremea va fi in continuare in general frumoasa si mai calda decat in mod obisnuit in prima decada a lunii septembrie. In jumatatea de sud a tarii cerul va fi variabil, cu innorari temporare, in special in sud-vest, unde pe arii restranse va ploua slab, informeaza Mediafax citand ANM.

Vreme frumoasa, cu soareFoto: USER UPLOADED

Joi

In tara

Vremea va fi in continuare in general frumoasa si mai calda decat in mod obisnuit in prima decada a lunii septembrie. In jumatatea de sud a tarii cerul va fi variabil, cu innorari temporare, in special in sud-vest, unde pe arii restranse va ploua slab; vantul va sufla in general moderat, cu intensificari in sudul Banatului. In restul teritoriului, cerul va fi mai mult senin, vantul slab, iar in zonele depresionare dimineata si noaptea va fi ceata.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 26 si 33 de grade, iar cele minime intre 12 si 22 de grade, mai scazute in depresiuni, spre 6 grade in cele ale Carpatilor Orientali.

Bucuresti

Vremea va fi predominant frumoasa si se va mentine mai calda decat ar fi normal in prima decada a lunii septembrie. Cerul va fi variabil spre partial noros, iar vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 30 de grade, iar cea minima va fi de 17...18 grade, mai coborata in zona preoraseneasca.

Vineri

In tara

Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in sudul extrem si in sud-vest, iar dupa-amiaza si la munte, zone unde izolat vor fi ploi de scurta durata. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari in sudul Banatului si in zona montana inalta.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 26 si 33 de grade, cu cele mai ridicate valori in Lunca Dunarii; minimele termice vor fi cuprinse intre 13 si 22 de grade, mai scazute in depresiuni, spre 8 grade. Dimineata si noaptea in zonele depresionare vor fi conditii de ceata.