Carmen Gigina, mama politistului Bogdan Gigina, care a murit toamna trecuta in timp ce se afla in misiune, in coloana oficiala a lui Gabriel Oprea, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj pentru fostul vicepremier: "Daca Bogdan Gigina ar fi fost scos din dispozitiv in acea seara ar fi trait? (...) Dumneavoastra erati "Zeul" care dictati si asta o stie tot ministerul. Un cadru militar, un barbat cu coloana vertebrala, un om responsabil isi asuma consecintele faptelor sale... dar despre ce vorbesc? despre un om care si-a abandonat omul care starea in ploaie, vint, soare pentru siguranta lui... Omul care la citeva ore de la moartea lui Bogdan nu a avut demnitatea sa recunoasca ca el facea parte din dispozitiv, omul care in decursul a catorva ore a schimbat legea".

Politistul Bogdan GiginaFoto: Politia Romana

Mesajul integral postat de mama lui Bogdan Gigina pe Facebook:

"Mi se pare de domeniul fantasticului", asta declara"Gabi Oprea". Pune o intrebare catre procurorul de caz: "Daca nu ar fi fost acele lucrari nesemnalizate oare Bogdan Gigina chiar si rulind cu 84km/h ar fi murit? As vrea sa stiu raspunsul sincer al procurorilor la aceasta intrebare?"

Aceeasi intrevare v-o adresez si eu si va rog sa raspundeti la fel de sincer. Daca Bogdan Gigina ar fi fost scos din dispozitiv in acea seara ar fi trait? D-voastra dispuneati de acest dispozitiv, nimeni altcineva. Aghiotantul era vocea d-voastra (de altfel un om cu suflet din relatarile lui Bogdan,un om care era supus la fel ca si ei rasfatului dvs zilnic).

Dvs eratit "Zeul"care dictati si asta o stie tot Ministerul. Un cadru militar, un barbat cu coloana vertebrala, un om responsabil isi asuma consecintele faptelor sale... dar despre ce vorbesc despre un om care si-a abandonat omul care starea in ploaie,vint,soare ptr sisuranra lui.. Omul care la citeva ore de la moartea lui Bogdan nu a avut demnitatea sa recunoasca ca el facea parte din dispozitiv,omul care in decursul a citorva ore a schimbat legea .(Vezi monitorul oficial 21 oct 2015).

Pentru mine domnule esti un muritor, eu nu vad functia, nu vad omul politic care crezi ca esti, sint o mama care si a pierdut unicul copil, din ignoranta ta, o mama careia i-ai sters trecutul, viitorul ,viata. Ai redus la 0 aceasta familie, doar pentru ca ai crezut ca totul ti se cuvenea."