Mario Gino Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu, a fost retinut, marti seara, la finalul audierilor de la Politia Capitalei, alaturi de un mediator, Alexandru Corut, si de cateva persoane cunoscute in lumea interlopa, informeaza News.ro. In dosar se fac cercetari pentru lipsire de libertate in mod ilegal, loviri si alte violente, distrugere si favorizarea infractorului.

Politisti de la Directia Generala de Politie Bucuresti, sub supravegherea Parchetului Judecatoriei Sectorului 3, au facut opt perchezitii, marti dimineata, intr-un dosar privind infractiunile de lipsire de libertate in mod ilegal, loviri si alte violente, distrugere si favorizarea infractorului.

La finalul perchezitiilor incepute marti dimineata, zece suspecti au fost dusi la audieri, iar ulterior s-a luat masura retinerii pentru Mario Gino Iorgulescu, fiul presedintelui LPF, mediatorul Alexandru Corut si Marcel Pascu, cunoscut in lumea interlopa cu porecla "Calu".

Potrivit Politiei Capitalei, suspectii sunt acuzati ca au exercitat acte de violenta si ca au lipsit de libertate, in mod ilegal, un barbat. Dupa ce victima a anuntat politia, au urmat alte presiuni ale suspectilor incercand sa-l determine, prin constrangere si corupere, sa-si retraga plangerea si declaratiile formulate. Astfel, victima a fost dusa la mediatorul Alexandru Corut unde ar fi fost fortata sa semneze ca isi retrage plangerea, arata sursele citate.