Vremea va fi in general frumoasa marti, iar valorile termice diurne se vor situa peste mediile climatologice ale datei, in majoritatea regiunilor, informeaza meteorologii, potrivit Mediafax. In cursul zilei, cerul va fi variabil cu innorari temporare in vestul si sud-vestul tarii, unde vor mai fi averse, in general slabe cantitativ. Ploi de scurta durata vor fi, izolat, si in zonele montane din restul teritoriului.

Noaptea, treptat, cerul se va degaja. Vantul va avea intensificari temporare in regiunile sudice si la munte, dar viteze mai mari se vor inregistra pe creste.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 25 si 32 de grade, mai scazute in Banat pana la 20...22 de grade, iar cele minime se vor situa intre 4...5 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 20...21 de grade in delta. Spre sfarsitul intervalului, in zonele joase, vor fi conditii de ceata.

  • La Bucuresti

Vremea va fi calda. Cerul va avea innorari trecatoare ziua, apoi va deveni mai mult senin. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi de 29...31 de grade, iar cea minima de 14...16 grade.

  • Miercuri

Vremea va fi predominant frumoasa si calda. Cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vantul va sufla moderat, cu intensificari temporare la munte si in regiunile sudice. Temperaturile maxime se vor incadra intre 25 si 33 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre 9 si 19 grade. In zonele depresionare, dimineata si noaptea, vor fi conditii de ceata.