Un autobuz RATB a fost implicat luni intr-un accident de circulatie, in urma caruia 8 persoane au fost ranite usor, dintre care 5 au fost transportate la spital, transmite Digi24. Potrivit sursei citate, este vorba despre o cursa 385.

La fata locului se afla mai multe ambulante iar pasagerii autobuzului sunt verificati de personalul medical pentru a se identifica posibile rani.

Accidentul s-a produs pe strada Doctor Nicolae Staicovici, in apropierea de gardul Palatului Parlamentului, cu putin inainte de ora 14:00, au declarat oficiali din cadrul Brigazii Rutiere a Capitalei pentru Mediafax. In accident au fost implicate un autobuz RATB de pe linia 385 si un autoturism, soferul acestuia din urma nepastrand distanta regulamentara, au precizat sursele citate.

In urma impactului, opt persoane au fost ranite usor, cinci dintre acestea fiind transportate la spital, au declarat reprezentanti ISU Bucuresti-Ilfov pentru agentia de presa citata. Acestia sustin ca victimele au fost transportate la Spitalul Universitar, la Bagdasar-Arseni si respectiv Floreasca, cu diferite traumatisme la coloana, glezna ori in zona capului. Sursele citate confirma ca toate persoanele ranite erau pasageri in autobuzul de pe linia 385.

Potrivit oficialilor de la Brigada Rutiera, traficul in zona producerii accidentului nu a fost blocat.