Un barbat de circa 40 de ani a ajuns, luni, ranit la UPU Arges, dupa un accident in lant pe Autostrada A1 Bucuresti - Pitesti in care au fost implicate trei masini, in conditiile in care, potrivit politistilor, victima, aflata la volanul unuia dintre autoturisme, era atenta la accidentul anterior.

Luni, trei masini au fost avariate si o persoana ranita, in urma unui accident in lant produs pe Autostrada A1 Bucuresti - Pitesti, pe sensul de mers spre Pitesti, transmite Mediafax.

Potrivit politistilor, de vina pentru carambol a fost un sofer care a pierdut controlul volanului, el fiind atent la un accident care se produsese anterior.

"Un echipaj SMURD a preluat o victima, un barbat de aproximativ 40 de ani, ranit intr-un accident rutier in care au fost implicate trei autoturisme. Barbatul, care prezinta suspiciune de fractura de membre, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Arges", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Arges, Madalina Epure.

Barbatul ranit in urma accidentului in lant era atent la accidentul anterior, soldat cu doi raniti, produs tot pe Autostrada A1 Bucuresti - Pitesti, dar in sensul de mers catre Capitala, in care au fost implicate doua autocamioane.

"Am fost solicitati sa intervenim in jurul orei 9.00 la un accident intre un camion si un TIR. Am intervenit cu o autospeciala cu apa si spuma si cu un modul de descarcerare si doua ambulante SMURD. A fost nevoie ca soferul din camion sa fie descarcerat de colegii mei. Acesta este inconstient. Ranit este si soferul TIR-ului, are traumatism cranio-facial. Ambii au fost transportati la Spitalul Judetean Arges", a spus Epure.

Din cauza primului accident, traficul pe Autostrada A1, pe sensul de mers spre Bucuresti, este blocat de la ora 9.00 si, potrivit politistilor, pentru ca vehiculele de mare tonaj sunt incarcate cu marfa, cel putin cateva ore se va circula pe ruta alternativa DN7.