O persoana a decedat, iar patru au fost ranite dupa ce doua masini s-au ciocnit, duminica seara, pe drumul european 85, la iesire din municipiul Buzau, informeaza News.ro.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie (IPJ) Buzau, Doinita Mihalache, accidentul s-a produs dupa ce o masina inmatriculata in judetul Bacau a intrat pe contransens, cel mai probabil pe fondul vitezei excesive, si a lovit frontal un autoturism inmatriculat in Buzau.

In masina inmatriculata in judetul Bacau se afla o familie, iar in urma impactului, un barbat de 45 de ani din aceasta a murit, in timp ce o femeie de 39 de ani, precum si doi copii de 14 si 16 ani au fost raniti.

De asemenea, a fost ranit si soferul celui de-al doilea autoturism implicat in accident.

La fata locului au fost mobilizate cinci ambulante de la Serviciul Judetean de Ambulanta, o autospeciala de stingere a incendiilor, una de descarcerare, dar si o ambulanta SMURD si politisti.

Traficul pe DN 2 E 85, la iesire din Buzau este blocat, atat din cauza caroseriilor masinilor distruse dar din pentru ca politistii fac cercetari la fata locului.