Un barbat a fost ranit, duminica, intr-un tramvai, in centrul Bucurestiului, sub ochii copiilor sai, dupa ce a intervenit sa-si apere sotia care era talharita de doi tineri. Agresorii au fost prinsi de jandarmi cand incercau sa fuga, iar victima a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale, anunta Jandarmeria Capitalei, citata de News.ro.

Barbatul a fost ranit, duminica dimineata, in zona Unirii din Capitala, in tramvaiul 32, dupa ce a incercat sa-si apere sotia careia doi tineri incercau sa-i fure geanta. Scena s-a petrecut sub ochii celor doi copii ai sotilor.

In urma loviturilor primite in zona fetei, barbatul a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

O patrula de jandarmi i-a prins pe cei doi tineri, in varsta de 17 ani, chiar cand incercau sa fuga. Unul dintre agresori era cautat de politie pentru savarsirea altor fapte de talharie.

Jandarmii i-au condus pe cei doi tineri la Sectia 14 de Politie pentru continuarea cercetarilor si luarea masurilor legale.

Surse judiciare precizeaza pentru News.ro ca barbatul are obrazul "spart" si ca, cel mai probabil, se va prezenta la INML pentru eliberarea unui certificat medico-legal in baza caruia ulterior ar putea depune o plangere penala pentru loviri si alte violente.

Aceleasi surse arata ca barbatul a intervenit prompt in momentul in care tinerii au incercat sa-i fure geanta sotiei sale, dar a fost lovit violent de unul dintre tinerii care incercau sa scape.

Agresoriii au fost prinsi la capatul liniei 32, imediat ce au coborat, in fuga, din tramvai.