Un accident rutier s-a produs sambata pe autostrada A2, la kilometrul 34, unde un TIR care venea dinspre Constanta a intrat pe contrasens si s-a rasturnat peste un autoturism. Un barbat a ramas incarcerat in urma impactului, iar o alta persoana a fost ranita usor, informeaza Agerpres.

Tir raturnat pe Autostrada SoareluiFoto: Captura Digi 24

UPDATE 19.45 Traficul rutier a fost reluat sambata seara pe Autostrada A2, dupa ce circulatia fost deviata timp de cateva ore din cauza accidentului produs la kilometrul 34, au anuntat reprezentantii Brigazii Rutiere, citati de Agerpres.

Barbatul in varsta de 54 de ani care a fost descarcerat a fost transportat sambata dupa-amiaza cu elicopterul la Bucuresti pentru a fi internat la Spitalul Floreasca.

UPDATE 17.20Circulatia rutiera pe Autostrada A2 la iesirea din Bucuresti, pe sensul de mers catre Constanta, este deviata sambata dupa-amiaza din cauza accidentului. Traficul a fost deviat pe strada Garii Catelu, strada Drumul Intre Tarlale, orasul Pantelimon, DN 3 spre Branesti - Fundulea. Politistii rutieri recomanda folosirea si a unei alte rute, respectiv Soseaua Colentina - Afumati - Urziceni - Slobozia, pentru a nu se crea ambuteiaje la iesirea din Capitala.

UPDATE 14.56 Traficul este blocat de cateva ore pe Autostrada Soarelui in zona kilometrului 34 pe sensul de mers spre Constanta. Deocamdata nu se stie ora la care circulatia va fi reluata, asta pentru ca "e nevoie de o macara pentru a ridica respectivul camion", a declarat Daniel Vasile, purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti.

Barbatul care a ramas incarcerat in urma accidentului rutier ce a avut loc sambata pe autostrada A2 a fost scos dintre fiarele contorsionate de echipele de salvare, a spus Daniel Vasile.

Persoana care a fost descarcerata este in stare constienta, stabila. Potrivit sursei citate, la operatiunea de salvare au fost utilizate perne pneumatice pentru a se realiza accesul sub cabina tirului rasturnata peste autoturism.

Potrivit sursei citate, cabina tirului, care transporta grau ambalat in saci, s-a rasturnat peste autoturism.

O alta persoana a fost ranita si prezinta escoriatii, fiind in stare constienta.

La locul accidentului au fost trimise doua autospeciale de stingere, un detasament special de salvatori cu o autospeciala de descarcerare grea si doua ambulante SMURD. De asemenea, a fost trimis si un elicopter SMURD.

Circulatia pe sensul catre Constanta al autostrazii A2 a fost intrerupta in zona localitatii Fundulea, judetul Calarasi. Pe sensul de mers catre Bucuresti, traficul se desfasoara ingreunat, pe o singura banda, iar pe sensul catre Constanta, circulatia este intrerupta, politistii rutieri deviind autovehiculele pe drumul vechi, a informat Centrul Infotrafic.