Un barbat de 34 de ani este cercetat de Politia Ilfov pentru vatamare corporala, dupa ce a nimerit, cu o sageata pe care a tras-o cu arcul intr-un parc de distractii, o femeie care se afla la terasa, in comuna Cernica. Victima a fost operata de urgenta la Spitalul Pantelimon din Capitala, potrivit unor surse medicale, citate de News.ro.

Un barbat a sunat, vineri dupa-amiaza, la 112, anuntand ca prietena lui a fost strapunsa de o sageata, in timp ce se aflau la o terasa in comuna Cernica din judetul Ilfov, a declarat, pentru News.ro, Claudia Burada, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Ilfov.

"S-a intamplat ieri (vineri, n.r.) in jurul orei 15.30. S-a sunat pe 112, iar politistii de la Pantelimon s-au dus acolo. A fost identificat un barbat de 34 de ani, este cercetat acum pentru vatamare corporala din culpa. Nu era la tir. Acolo este un poligon, un parc de distractii sa-i spunem, unde s-a tras cu arcul. Nu este vorba despre un poligon care sa necesite autorizarea politiei. Barbatul a ratat tinta, iar sageata a nimerit aceasta femeie. S-a intocmit dosar penal, iar barbatul a fost audiat. El este cercetat in stare de libertate", a spus Claudia Burada.

Purtatorul de cuvant al IJP Ilfov a precizat ca Politia nu face nicio ancheta legata de administratorul parcului de distractii.

Potrivit unor surse medicale, femeia ranita a fost operata de urgenta la Spitalul Pantelimon din Capitala, si, desi i-au fost afectate organele interne, starea ei este acum stabila, fiind in afara oricarui pericol.