Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul, mai mult senin in mare parte din tara, va avea unele innorari dupa-amiaza in zona Carpatilor Occidentali si Meridionali, unde izolat vor fi ploi de scurta durata si descarcari electrice, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax.

Joi

In tara, vremea va fi predominant frumoasa. Cerul, mai mult senin in mare parte din tara, va avea unele innorari dupa-amiaza in zona Carpatilor Occidentali si Meridionali, unde izolat vor fi ploi de scurta durata si descarcari electrice.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe litoral.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 23 si 30 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 5...7 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 18 grade pe litoral. In zonele joase, dimineata si noaptea, pe arii restranse va fi ceata.

Vremea va fi frumoasa si in Bucuresti. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 27 de grade, iar cea minima va fi de 12...14 grade.

Vineri

In tara, vremea va fi predominant frumoasa. Cerul, mai mult senin in majoritatea regiunilor, va avea unele innorari dupa-amiaza si la inceputul noptii in zona montana si izolat se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 de grade in depresiuni si 31 de grade in sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre 8 si 18 grade. In zonele joase, dimineata si noaptea, vor fi conditii de ceata.