Un accident rutier in care au fost implicate trei autovehicule a avut loc, vineri seara, pe DN 1, la Banesti, zece persoane, intre care patru minori, care au fost ranite usor, primind ingrijiri la locul evenimentului, informeaza Agerpres.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, zece persoane, intre care sase adulti si patru minori, au suferit rani usoare in urma unui accident produs pe DN 1, la Banesti, in care au fost implicate o cisterna goala si doua autoturisme.

Din primele cercetari efectuate la fata locului, un autoturism care se deplasa pe DN 1, pe prima banda a drumului pe sensul de urcare spre munte, a acrosat o alta masina care circula in acelasi sens, pe banda a doua, cel de-al doilea autoturism ricosand intr-o cisterna goala care venea din sens opus. In urma impactului, una dintre masini s-a rasturnat, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Prahova, Raluca Brezeanu.

Niciuna dintre persoanele ranite nu a fost transportata la spital, acestea primind ingrijiri la fata locului, a precizat reprezentantul ISU Prahova, Raluca Vasiloae.