Centre de informare si promovare turistica vor fi deschise in aeroporturile din toata tara, in urma unui protocol semnat, miercuri, intre Federatia Asociatiilor de Promovare Turistica (FAPT) din Romania si Asociatia Aeroporturilor din Romania (AAR), scrie Mediafax.

In urma protocolului dintre cele doua asociatii, in terminalele aerogarilor, vor fi amenajate centre de informare turistica in care, pe langa regiunea in care se afla aeroportul, va fi promovat si litoralul romanesc, Delta Dunarii sau Valea Prahovei.

Presedintele FAPT, Corina Martin, a declarat ca este vorba despre o ¬alianta strategica¬, pentru dezvoltarea circulatiei turistice catre si intre destinatiile turistice romanesti si pentru reprezentarea si promovarea acestora.

"Vom deschide centre de informare turistica, in aeroporturi, astfel incat, in aeroportul din Cluj, de exemplu, sa se regaseasca materiale de promovare a Clujului si regiunii, dar si materiale de promovare a litoralului, Deltei Dunarii sau Vaii Prahovei", a declarat Corina Martin.

Presedintele AAR, David Ciceo, spune ca cei interesati vor avea acces mai usor catre regiunile turistice din tara.