Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil la senin, cu unele innorari in a doua parte a zilei la munte si in sud-vestul tarii, unde izolat vor fi ploi slabe si, posibil, descarcari electrice, informeaza Mediafax citand ANM.

Vreme frumoasa, cu soareFoto: USER UPLOADED

Joi

In tara

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in regiunile estice si sud-estice, unde in cursul zilei vitezele la rafala vor depasi local 50...60 km/h.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 23 si 29 de grade, iar cele minime intre 10 si 18 grade, mai scazute in depresiuni, dar si usor mai ridicate pe litoral. Dimineata si noaptea, in zonele joase de relief, pe arii restranse va fi ceata.

Bucuresti

Vremea va fi frumoasa, cu cer mai mult senin. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 28...29 de grade, iar cea minima de 14...16 grade.

Vineri

In tara

Vremea va fi predominant frumoasa, cu cer variabil, mai mult senin in jumatatea de nord. Unele innorari si izolat averse vor fi posibile in extremitatea de sud-vest, iar seara si pe litoral. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in cursul zilei in sud-estul tarii si la munte.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 23 si 30 de grade, iar cele minime intre 5...7 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 19...20 de grade pe litoral.