Doi ciobani de la o stana din judetul Prahova, tata si fiu, au fost ucisi in bataie, fiind gasiti dupa ce rudele au sunat la 112 anuntand ca nu ii pot contacta, transmite News.ro.

StanaFoto: USER UPLOADED

Procurorii au in acest dosar trei suspecti, fiind vorba despre ciobani care i-ar fi omorat pe cei doi dupa ce caii lor au mancat iarba de la stana celor trei.

Un barbat in varsta de 64 de ani si fiul acestuia, in varsta de 27 de ani, au fost gasiti morti, luni, la o stana din apropierea localitatii Starchiojd din judetul Prahova, cei doi fiind omorati in bataie.

Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa tribunalul Prahova, Florentina Cioca, a declarat pentru News.ro ca sotia barbatului in varsta de 64 de ani a sunat la 112 si a anuntat ca nu isi poate contacta nici sotul si nici fiul, iar politistii care au deschis ancheta in acest caz i-au gasit pe cei doi morti.

Crima a avut loc duminica, iar marti procurorii au dus la audieri trei suspecti.

Este vorba despre trei ciobani cu varste de 18 ani, 22 de ani si 33 de ani, iar motivul crimei ar fi fost faptul ca victimele si-au lasat caii liberi, iar animalele au intrat in stana celor trei si le-ar fi mancat iarba.

Cei doi barbati au fost batuti cu un par pana au murit.

Marti dupa-amiaza, cei trei suspecti se afla la audieri la sediul Parchetului de pe langa Tribunalul Prahova, ei fiind cercetati pentru comiterea infractiunii de omor calificat cu circumstanta agravanta.