Cel putin 25 de locuinte au fost inundate, in noaptea de luni spre marti, in urma ploii torentiale din Capitala, iar mai multi copaci au cazut pe strazi, una dintre situatii fiind pe Soseaua Panduri, unde un arbore s-a prabusit peste o teava de gaze care a fost fisurata, transmite News.ro.

De asemenea, o schela s-a prabusit peste mai multe autoturisme parcate, fara a exista victime, potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti - Ilfov.

Datele centralizate de ISU pana la ora 04.00 arata ca in urma ploilor torentiale in Bucuresti au fost inundate 25 de case, 33 de curti si gradini si 16 beciuri si subsoluri ale unor imobile.

De asemenea, o schela s-a prabusit peste mai multe autoturisme parcate, fara a exista victime, pe strada maior Vasile Bacila din sectorul 2.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti - Ilfov, Daniel Vasile, a declarat, marti dimineata, pentru News.ro, ca cele mai multe probleme au fost in sectoarele 4 si 5.

Printre zonele mai afectate, pe strada Humulesti si pe Bulevardul Basarabia s-a intervenit pentru indepartarea unor copaci cazuti, pe strada Gaesti apa a intrat in subsolul unui imobil, iar pe Soseaua Panduri un copac a cazut peste o teava de gaze care a fost fisurata.

Probleme au mai fost semnalate si in zona Aparatorii Patriei, iar un stalp de pe Bulevardul 1 Mai a luat foc in urma unui scurtcircuit.

Reprezentantul ISU a mai spus ca nu au fost sesizari privind masini care au ramas blocate in apa in trafic.