Biserica Sfantul Gheorghe din orasul Odobesti a fost cuprinsa, marti dimineata, de un incendiu pentru stingerea caruia intervin, la ora transmiterii acestei stiri, zeci de pompieri, transmite News.ro.

Din primele informatii, incendiul ar fi fost provocat de un fulger.

UPDATE 10.44 Incendiul a fost lichidat dupa aproximativ patru ore din momentul in care pompierii au ajuns la fata locului, lacasul de cult arzand aproape in totalitate.

Incendiul a fost anuntat marti dimineata, la ora 4.40, de catre o persoana care locuieste in apropierea bisericii, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Vrancea (ISU), Paul Bindar

23 de pompieri cu 5 autospeciale, intre care masini de stingere a incendiilor, o ambulanta SMURD si o masina de interventie la inaltime au ajuns la locul incendiului.

Focul se manifesta generalizat, pe intreaga suprafata a lacasului de cult, in momentul in care a inceput interventia, a mai spus purtatorul de cuvant al ISU Vrancea.

La ora transmiterii acestei stiri, pompierii inca intervin, incendiul nefiind lichidat. Conform reprezentantului ISU Vrancea, nu exista victime, dar pagubele sunt mari.