Un barbat din Bucuresti, venit in vacanta la Slanic Prahova, este cautat de politisti, jandarmi, politisti locali, pompieri si voluntari, dupa ce gazda la care s-a cazat in urma cu 3 zile a semnalat ca turistul a plecat vineri si nu a mai revenit, lasandu-si bagajele in camera pe care a inchiriat-o. Barbatul ar fi lasat si un bilet de adio celor cu care a mers in vacanta, sustin surse din randul celor implicati in cautare, citate de News.ro.

Echipe de politisti, politisti locali, jandarmi, pompieri si voluntari cauta, sambata, un barbat in varsta de 62 de ani care a disparut din localitatea Slanic, judetul Prahova.

Reprezentanti ai Politiei Prahova au declarat, pentru News.ro, ca barbatul a ajuns la Slanic miercuri, impreuna cu un grup de turisti, si s-a cazat la o gazda in apropierea minei de sare din Slanic.

Vineri, el a plecat de la locuinta unde inchiriase o camera si nu s-a mai intors, gazda anuntand sambata disparitia barbatului. Femeia le-a spus politistilor ca turistul si-a lasat in camera toate bagajele cu care a venit.

Se pare ca barbatul le-a lasat un bilet de adio celor cu care a mers in vacanta, sustin surse din randul celor implicati in actiunea de cautare.

La ora transmiterii acestei stiri, operatiunea de cautare este in desfasurare.

In paralel, in zona barajului de la Paltinu se desfasoara, pentru a patra zi consecutiv, operatiunea de cautare a medicului chirurg a carui masina a fost gasita abandonata, saptamana aceasta, in apropierea lacului de acumulare. Dupa ce, in zilele anterioare, la actiune au participat si scafandri, sambata, trupul barbatului este cautat de catre cinci pompieri cu o barca cu motor.