Un băiat din Alba Iulia a fost rănit cu cuţitul, ajungând la spital, după ce alţi doi adolescenţi au vrut să-i fure bicicleta, incidentul având loc într-o zonă centrală a oraşului, informeaza Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, subcomisar Luminiţa Prodan, a declarat, duminică, pentru Agerpres, că doi tineri, de 16, respectiv 17 ani, au acostat victima, de 16 ani, pentru a-i lua bicicleta. Băiatul a refuzat, moment în care unul din cei doi l-a lovit cu un cuţit. Transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, aflat în apropiere, adolescentul nu a avut nevoie, din fericire, de intervenţie chirurgicală. Examinarea medico-legală a stabilit că lovitura nu i-a pus în pericol viaţa.

Cei doi au fost identificaţi, fiind prins însă de poliţişti deocamdată doar unul dintre ei. Acesta a susţinut că celălalt tânăr, care se sustrage anchetei, este cel care ar fi lovit cu cuţitul.

Deocamdată nu a fost luată nicio măsură preventivă. Cei doi vor fi cercetaţi pentru tentativă de tâlhărie şi vătămare corporală, a menţionat subcomisar Luminiţa Prodan