Jurnalistul Sky News Stuart Ramsay,realizatorul reportajului despre presupusul trafic ilegal cu arme de foc din Romania,a publicat noi mesaje Twitter in care ataca Romania pentru publicarea de informati nepotrivite care sa provoace o reactie din partea sa,reiterand faptul ca nimeni nu a fost platit.

HotNews.roFoto: Hotnews

''Romania, inceteaza cu publicarea de mesaje nepotrivite, este ridicol. Este foarte plictisitor. Am raspuns la fiecare intrebare - arestezi bandele?'', scrie jurnalistul, in cel mai recent mesaj publicat pe Twitter.

''Nimeni nu a fost platit. Armele sunt reale. Povestea este corecta. Sfarsit de discutie. Romania, aici nu era vorba despre tine. Era vorba despre arme'', publica acesta anterior. Ramsay a insistat de asemenea, asupra faptului ca in imaginile suprinse de camerele de supraveghere ale hotelului unde au fost cazati jurnalistii Sky News apare doar echipa publicatiei, nimeni altcineva, contrazicand informatii potrivit carora ca in imagini ar putea fi vazuti echipa de filmare si intermediarul de origine romana.

''Pentru a clarifica -in imaginea de la hotel apare echipa Sky News. Nimeni altcineva. Este televiziune. Este o echipa de productie''.

''Heheheh, este adevarat. Pur si simplu nu va place! AK-urile si pustile cu luneta sunt ¬ err ¬ militare, de vanzare. Succes", a mai scris Ramsay pe Twitter.