Un barbat a fost arestat preventiv luni dupa ce, duminica, in Eforie Nord, a lovit cu piciorul un politist aflat in misiune. Politistul are nevoie de 11 - 12 zile de ingrijiri medicale in urma agresiunii, transmite Mediafax.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta, duminica, politistul a fost solicitat sa intervina la o terasa din statiunea Eforie Nord, pentru ca muzica era data prea tare. Suparat ca nu este lasat sa se "distreze", barbatul l-a lovit pe politist cu piciorul in zona toracelui.

Ulterior, dupa ce agresorul a fost dus la sediul Politiei Eforie, acesta a continuat scandalul, lovind cu picioarele mobilierul din incapere. Politistul s-a apropiat de acesta, pentru a incerca sa-l impiedice sa se raneasca, momentul in care, barbatul, cu intentie, l-a lovit pe politist cu piciorul in zona fetei. In urma loviturilor aplicate, politistului i-au fost produse leziuni traumatice care necesita pentru vindecare 11 - 12 zile de ingrijiri medicale.

Agresorul a fost retinut, fiind cercetat pentru savarsirea infractiunii de ultraj, iar luni, procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta au sesizat judecatorul de drepturi si libertati, din cadrul Judecatoriei Constanta, cu propunere de luare a masurii arestarii preventive.

Solicitarea a fost admisa, pe numele agresorului fiind emis mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile.