Primaria Sectorului 1 va investi in modernizarea Spitalului de Arsuri, impreuna cu Ministerul Sanatatii, proiectul urmand sa fie elaborat in urmatoarele saptamani, a declarat pentru Mediafax, vineri, Dan Tudorache.

Spitalul de Arsuri din BucurestiFoto:

"Am discutat ieri cu cei de la Curtea de Conturi, ne mai pasuiesc un an de zile, deci putem investi pana in decembrie 2017. Primaria Sectorului 1 va continua investitia la Spitalul de Arsi, impreuna cu Ministerul Sanatatii. (...) O sa fie o investitie ampla la Spitalul de Arsi, asa cum a solicitat Ministrul Sanatatii. Proiectul se va face in urmatoarele saptamani si va fi avizat de Ministerul Sanatatii, dupa care vom sti mai multe date concrete despre costuri", a spus. Dan Tudorache.

"Ministerul Sanatatii va sustine demersul de investitii de la Spitalul de Arsi fara retinere si colaboreaza cu Primaria Sectorului 1 in aceasta problema", a precizat purtatorul de cuvant al Ministerului Sanatatii, Laurentiu Colintineanu.

Curtea de Conturi a desfasurat o actiune de audit financiar in perioada 18.04 - 23.05.2016 la Administratia Unitatilor de Invatamant Preuniversitar si a Unitatilor Sanitare Publice Sector 1, in scopul de a inregistra in contabilitate bunurile aflate in evidenta acestor institutii.