Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a anuntat joi noaptea,pe pagina personala de Facebook, ca il va chema in instanta pe Victor Ponta daca o mai calomniaza.

Raluca PrunaFoto: Hotnews

Mesajul Ralucai Pruna:

"Un tip pe nume VV Ponta ma face stalinista. Din nou, a suta oara. Mai bate campii si cum ca as fi membru ISIS. Am predat filosofie politica, nu voi zabovi: l-as fi pus sa repete anul. Pentru delir ideologic.

Suntem insa in alt joc si el e (inca) in politica mare. Il anunt public - ca avocat intrat pe bune in profesie, ca pentru toate calomniile il voi invita de azi inainte sa probeze in instanta astfel de afirmatii.

Poate isi ia un avocat neintrat pe usa din dos in barou, ca argumentele formulate de unul singur nu conving oameni rationali, care au silogismul acasa si care cunosc rigorile legii.

Pe cei multi, scarbiti de cum sunteti reprezentati, de aici si de aiurea de prin exilul global, va invit la reflectie: nu cumva meritam mai mult decat un rebut intelectual de acest tip?!

Hai sa dam delete, putem, e o chestie utilitarista (pt VV Ponta, asta e o chestie legata de numar, va explic gratis)."

Reactia ministrului Justitiei vine dupa cefostul premier a scris joi, tot pe Facebook, despre un "Memorial al Crimelor Securitatii si Stalinismului (plus Basismului)" in care sa fie "incapericu numele 'Monica Macovei' si 'Raluca Pruna'".