Vremea va fi in general instabila, indeosebi in cursul zilei, in regiunile din jumatatea estica a tarii, unde vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, informeaza Agentia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax.

IN TARA

Cantitatile de apa vor depasi local 15...20 l/mp si izolat 30 l/mp si se mentin conditiile de grindina. In restul teritoriului, cerul va fi variabil si doar pe arii restranse va ploua slab.

Temperaturile maxime, in scadere fata de ziua anterioara in regiunile estice si sud-estice, se vor incadra intre 23 si 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 10 si 20 de grade.

LA BUCURESTI:

Vremea va fi in general instabila in cursul zilei, cand vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Noaptea cerul va fi variabil.

Temperatura maxima, in scadere fata de ziua anterioara, va fi de 29...30 de grade, iar cea minima de 17...18 grade.

JOI

IN TARA

Valorile termice diurne vor fi in crestere in cea mai mare parte a tarii, vremea devenind calduroasa in zonele de campie si de podis. Astfel, temperaturile maxime se vor incadra intre 25 si 33 de grade.

Cerul va fi variabil, cu unele innorari in zona montana, unde pe arii restranse, mai ales dupa-amiaza si seara, vor fi averse slabe si posibil descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari, in cursul zilei, in sud-est. Minimele termice vor fi cuprinse intre 9 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 23 de grade pe litoral.