Spitalul de Copii "Louis Turcanu" din Timisoara, Spitalul CFR si Spitalul Municipal au fost inundate in urma ploilor torentiale de marti, 60 de pompieri fiind chemati la lucru din timpul liber pentru a ajuta la evacuarea apei, anunta Mediafax. In acelasi timp, mai multe curti, subsoluri, dar si pasaje rutiere din oras au fost inundate in urma unei ploi torentiale, circulatia fiind aproape complet blocata.

Reprezentantii ISU Banat au declarat ca pompierii actioneaza pentru indepartarea apei care a patruns, marti, in mai multe spitale si institutii din Timisoara, pana la ora transmiterii acestei stiri fiind primite peste 120 de apeluri pe numarul de urgenta 112.

Astfel, 60 de pompieri au fost chemati la lucru din timpul liber.

Potrivit reprezentantilor ISU Banat, pompierii actioneaza pentru indepartarea apei care a patruns in Spitalul de Copii "Louis Turcanu", Spitalul CFR si Spitalul Municipal, dar si in cladirea Inspectoratului Scolar Judetean Timis, Casa Tineretului, Pasajele Gheorghe Lazar si 700, precum si in zona Parcului "Carmen Sylva".

De asemenea, au fost semnalate inundatii in localitatile Buzias si Dumbravita.

Circulatia in Timisoara este, marti, aproape complet blocata, dupa ce mai multe pasaje rutiere au fost inundate in urma unei ploi torentiale.

Mai multe curti si subsoluri, dar si pasaje rutiere din Timisoara au fost inundate, marti dimineata, in Timisoara, in urma unei ploi torentiale, circulatia in oras fiind aproape complet blocata.

Potrivit reprezentantilor Primariei Timisoara, toate pasajele pe sub calea ferata din municipiu sunt blocate de ape, la ora transmiterii acestei stiri.

Mai multi soferi care au incercat sa treaca prin apa au ramas blocati si si-au abandonat masinile in zonele Piata 700, Catedrala Mitropolitana sau Popa Sapca, toate aflate in centrul municipiului.