Sase persoane, dintre care patru copii, au ajuns, duminica seara, la spital dupa ce un microbuz scolar si o masina s-au ciocnit pe un drum din comuna gorjeana Danciulesti, anunta Mediafax. "Este vorba despre un microbuz cu copii. Am trimis si noi, si Doljul ambulante, pentru ca este posibil ca numarul victimelor sa fie mai mare decat cel anuntat", a declarat , Marinica Niculescu, directorul Serviciului de Ambulanta Gorj.

Accidentul rutier a avut loc duminica, in jurul orei 22.00, pe raza comunei Danciulesti.

Un microbuz scolar in care se aflau mai multi copii care au participat la un eveniment folcloric, in localitatea Bustuchin, a fost lovit de un autoturism. In urma impactului, patru eleve cu varste cuprinse intre 10 si 18 ani au suferit leziuni, fiind trimise la fata locului si ambulante din judetul vecin.

"Un microbuz scolar a fost lovit de un BMW pe DC Danciulesti. Din primele date sunt patru copii raniti usor si doua victime din celalalt autoturism. Cei patru copii au participat la un moment folcloric. Sunt patru minore, doua de 12 ani si celelalte de 14 ani, de la Scoala Generala Cornelius Radu, din Radinesti", a precizat Andrei Lazar, purtatorul de cuvant al Politiei Gorj.

Agentii de la Rutiera efectueaza cercetari pentru a stabili cu exactitate cine este vinovat de producerea accidentului.