Fiica pacientului de la Spitalul de Arsi pe ranile caruia au fost filmate larve si sotul acesteia, insotiti de un avocat, au ajuns vineri dimineata la Politia Capitalei pentru a da declaratii in dosarul deschis dupa decesul barbatului, urmand ca la audieri sa ajunga si angajati ai unitatii medicale, noteaza Mediafax.

UPDATE 11.54 Fiica pacientului a declarat, la iesirea din sediul Politiei Capitalei, ca medicilor care l-au tratat pe barbat ar trebui "sa le fie rusine pentru ce au facut", avocata acesteia precizand ca s-a constituit parte civila in dosar.

Procurorii de la Parchetul Capitalei au deschis un dosar de moarte suspecta dupa aparitia unei inregistrari cu un pacient internat in Spitalul de Arsi, pe ranile caruia se aflau larve. In dosar a dat declaratii si Camelia Roiu, medicul care a inregistrat imaginile.

Anchetatorii au demarat si o a doua ancheta, pentru ucidere din culpa, dupa ce o femeie a decedat la unitatea medicala dupa o transfuzie sanguina gresita.

Vineri vor fi audiati si alti angajati ai Spitalului de Arsi din Capitala.

Politistii au ridicat saptamana trecuta acte de la unitatea medicala, multi angajati dand declaratii anchetatorilor in legatura cu cele doua cazuri.

Si Ministerul Sanatatii face investigatii in ceea ce priveste Spitalul Clinic de Urgenta Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri, sectia de Anestezie Terapie Intensiva fiind inchisa.