Circulatia metroului a fost oprita temporar, miercuri dimineata, iar la aceasta ora se circula cu dificultate pe magistrala Pipera - Berceni, dupa o tentativa de sinucidere la statia Constantin Brancoveanu.

Aglomeratie la metrouFoto: Hotnews

La aceasta ora se circula normal pe un singur fir - firul 2, iar la statia Constantin Brancoveanu circulatia este de tip pendul, a declarat purtatorul de cuvant al Metrorex, Evelyne Croitoru.

Potrivit purtatorului de cuvant al Metrorex, persoana care a incercat sa se sinucida in aceasta dimineata a supravietuit.

"Azi dimineata, la ora 7,00, in statia de metrou Constantin Brancoveanu a avut loc o tentativa de suicid, nereusita. Au venit autoritatile, iar omul a fost dus la spital, pentru evaluare. In prezent, in statia Constantin Brancoveanu se circula normal doar pe un fir, respectiv pe firul 2", a precizat Evelyne Croitoru, citata de Agerpres.

Potrivit acesteia, pe firul 1, intre statiile Pipera - Constantin Brancoveanu si Constantin Brancoveanu - Berceni circulatia trenurilor este tip pendul.