Fosta sotie a lui Dan Condrea, Laura Georgescu, a declarat, dupa ce a dat declaratii politistilor timp de cateva ore la scoala la care invata fiica ei, ca nu a fost lasate de angajatii institutiei sa participe la serbarea de sfarsit de an, solicitand astfel ajutorul autoritatilor, potrivit Mediafax.

"Doamna judecator a declarat : "Intrucat sunteti parinte unic, duceti-va sa va luati copilul!". Am venit sa imi iau copilul. Am venit mai devreme ca era serbare. Toti copii erau cu parintii, eu am fost bruscata si fetita mea a fost retinuta singura, cu toate ca toti copiii erau cu parintii. A fost impiedicata sa fie cu mama la serbare. Eu i-am chemat pe domnii politisti sa constate faptele. Fetita a spus ca nu vrea sa discute cu nimeni decat in prezenta lui mami. Cu doamna inspector si cu doamna psiholog a discutat stand la mine in brate", a declarat Laura Georgescu.

Un echipaj de politie si un psiholog au mers, miercuri, la scoala 175 din Capitala, dupa ce au fost chemati de Laura Georgescu, acesta sustinand ca este impiedicata sa isi ia copilul de la unitatea de invatamant.

Dupa cateva ore de discutii cu politistii si conducerea scolii, fosta sotie a lui Dan Condrea a plecat impreuna cu minorul. Patronul Hexi Pharma avea custodia copilului pe care il are cu Laura Georgescu.

Dan Condrea a murit in urma unui accident rutier, la putin timp dupa ce au fost facute publice date referitoare la dezinfectatii diluati pusi la vanzare de societatea sa. Accidentul a avut loc la data de 22 mai, in Corbeanca, judetul Ilfov.