Politia a confirmat ca ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a lovit cu masina o persoana, precizand insa ca familia victimei nu a depus plangere, informeaza Antena 3.

Corpul de Control al Ministerului Internelor si Reformei Administrative efectueaza, in prezent, cercetari la Brigada de Politie Rutiera.

Surse citate de Antena 3 au afirmat ca victima este o minora in varsta de 14 ani, pe nume Simona, care ar fi fost lovita la unul dintre brate. Fata locuieste in zona Cotroceni, in apropierea locului unde s-a produs accidentul.

Blogul Gramo, care a postat, in premiera, informatii si imagini de la accidentul in care a fost implicat ministrul Orban a sustinut ca martorii au confirmat existenta unei victime, pe care oficialul ar fi transportat-o la spital.

Politia a confirmat si faptul ca, in dupa-amiaza zilei de duminica, a fost primit un apel la Servicul de Ambulanta Bucuresti, insa salvarea deplasata la locul accidentului nu a gasit nicio victima.

Atat ministrul Ludovic Orban cat si reprezentanti ai politiei au negat anterior ca in urma accidentului produs in zona Cotroceni au existat victime, incidentul fiind caracterizat drept "o tamponare usoara".

Pe de alta parte, Parchetul a cerut declinarea dosarului privind accidentul produs de ministrul Transporturilor de la Politia Bucuresti.