Scandal in randul monarhistilor. Marilena Rotaru, sustinatoare ferventa a regalitatii, o acuza pe Principesa Margareta de tradare si complicitati cu PSD-ul lui Ion Iliescu

de Red. Stiri     HotNews.ro
Vineri, 17 iunie 2016, 12:49 Actualitate | Esenţial


Liviu Dragnea si Principesa Margareta langa tabloul Regelui Mihai
Foto: Facebook
Marilena Rotaru, una dintre cele mai puternice voci ale pro-monarhistilor din Romania, a reactionat dur dupa ce Principesa Margareta si Printul Radu Duda s-au intalnit cu liderul PSD pentru a discuta despre "institutionalizarea" Casei Regale. Marilena Rotaru a scris pe Facebook ca renuntarea la pretentiile de a conduce Romania "trădează ... dimensiunea morală a Regelui", iar "Complicitățile Casei Regale a României cu PSD-ul lui Ion Iliescu nu fac decât să reconstituie și să consfințească abdicarea din 30 decembrie 1947 a Regelui Mihai".

Reamintim ca liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, dupa intalnirea de la Casa Regala, ca UNPR si ALDE sunt de acord cu legiferarea de urgenta a statutului Casei Regale, un proiect de act normativ urmand sa fie elaborat pana saptamana viitoare, dar ca ar putea cere Guvernului "chiar si o ordonanta de urgenta".

Miza negocierilor intre Casa Regala, partide si Guvern este una financiara. Porivit BN24.ro, Casa Regală vrea o lege prin care să se asigure că şi după moartea Regelui va păstra privilegiile şi rolul în Statul român. Mai precis, Casa Regala vrea să obtina statutul de persoană juridică de utilitate publică, şi o serie de drepturi, printre care dreptul de a folosi Palatul Elisabeta şi după moarte Regelui Mihai.

Marilena Rotaru
Foto: Facebook
Marilena Rotaru nu este la prima denuntare publica a unei presupuse intelegeri intre actuala Casa Regala si clasa politica. In decembrie 2015, Marilena Rotaru, fosta realizatoare tv si o figura proeminenta printre sustinatorii Casei Regale a Romaniei, anunta intr-o postare pe Facebook ca se retrage din Alianta Nationala pentru Restaurarea Monarhiei, al carei co-presedinte este. Marilena Rotaru il acuza pe celalalt co-presedinte al asociatiei, Catalin Serban, de faptul ca sustine o "anexare politica": "Nu pot fi de acord cu anexarea politica sustinuta din ce in ce mai intens de Catalin Serban impreuna cu cativa membri ai Consiliului Director si nici cu conditionarea financiara a membrilor A.N.R.M.", scrie Marilena Rotaru.

Scrisoarea adresata Principesei Margareta de Marilena Rotaru:

Aceasta, Alteța Voastră Regală, nu se poate!

Scrisoare deschisă Custodelui Coroanei, Principesei Moștenitoare a României.
De aproape 27 de ani încerc, cu propriile mele puteri, și de câțiva ani și cu ale asociațiilor monarhiste din care am făcut și fac parte, să dau viață Cuvântului Majestății Sale Regelui Mihai și să repun adevărul în locul din care a fost smuls de bolșevici și de porta-vocea lor, Mihail Roller. Adevărul monarhiei constituționale, rolul său decisiv și benefic în epoca modernă și premodernă a României. Adevărul Regelui care s-a considerat primul servitor al națiunii și din această perspectivă Carol I, ca toți ceilalți Regi români, și-a asumat rolul de suveran. Adevărul puterii monarhului, putere care vine de la Dumnezeu dar și de la oameni: ”Prin grația lui Dumnezeu și voința națională”. Două surse de legitimitate care stau la temelia monarhiei constituționale. În republică puterea spirituală este abandonată. În monarhie este cheia unificatoare. România s-a clădit și a evoluat în timpul monarhiei și s-a prăbușit în timpul republicii.

Regele Mihai este omagiat în marile cancelarii ale lumii ca ”un mare Rege”, iar Alteța Voastră Regală este privită ca ”principesa moștenitoare a unui mare Rege”. Acum 72 de ani Regele Mihai a semnat printr-un gest de mare cutezanță, inspirație și înțelepciune acel 23 August.

Acum este douăzecișitreiaugustul Alteței Voastre Regale!

Custodele Coroanei Române nu poate cere decât locul suprem: tronul. În realitate, nu într-un muzeu!

A fi fiica Regelui Mihai nu este un privilegiu, ci o imensă datorie. Alteța Voastră Regală are o mare responsabilitate față de destinul acestui neam care nu poate fi predat, în mâinile politicienilor corupți, abia ieșiți sau în drum spre închisoare. Cum să se supună Moștenitorul Coroanei celor care în 1990 îl urmăreau pe Regele Mihai cu armele pe șoselele țării, celui care a chemat acum 26 de ani minerii și a declanșat război civil? Nici o negociere care ar subordona Coroana republicii ilegale și ilegitime nu poate fi explicată și, mai ales, scuzată. Orice pas în această direcție este un sacrilegiu și o întinare a memoriei tuturor românilor uciși, torturați, în închisorile comuniste. Orice gest pe această cale contrazice tot ceea ce Majestatea Sa Regele Mihai a transmis prin cărțile lui Mircea Ciobanu, prin interviurile acordate mie și altor jurnaliști de-a lungul a douăzeci și cinci de ani, și trădează, impardonabil, dimensiunea morală a Regelui.

Sistemul actual, strâns unit printr-o politică a corupției, dorește liniște prin eliminarea de pe agenda publică a subiectului monarhiei, prin ceea ce, scribii obedienți au numit ”instituționalizarea Casei Regale.”

Aceasta, Alteța Voastră Regală, nu se poate!

Există o particulă în titlul princiar care nu permite căderea: ”a României”. Orice abdicare de la înălțimea Coroanei se poate face doar în nume personal. Nimeni însă nu poate implica instituția supremă a Coroanei în jocurile politicianiste și nu poate distruge speranța românilor în monarhia constituțională.

Respectul față de întregul adevăr istoric m-a făcut să cred că, la aniversarea a 150 de ani ai Coroanei Române, vor fi invitați și reprezentanți ai rădăcinilor regalității noastre, ai Casei Princiare de Hohenzollern, care ni i-au dat pe măritul Rege Carol I și pe Regele Ferdinand.

Complicitățile Casei Regale a României cu PSD-ul lui Ion Iliescu nu fac decât să reconstituie și să consfințească abdicarea din 30 decembrie 1947 a Regelui Mihai. De data asta pe mâna propriei familii.

Marilena Rotaru 16 iunie 2016
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

16069 vizualizari

 • +26 (72 voturi)    
  casa regala - o institutie imaginara (Vineri, 17 iunie 2016, 12:54)

  outside_the_wall [utilizator]

  Plangaciosilor, sa nu va mai aud ca va laudati cu "reperele morale" ale fostei regalitati! De ce v-a luat atat timp sa realizati ca totul este pentru averi necuvenite? Oameni fara pic de caracter.
  • +6 (50 voturi)    
   ce inseamna necuvenit ?! (Vineri, 17 iunie 2016, 13:14)

   nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui outside_the_wall

   retrocedarea proprietatilor nationalizate, sau pur si dimplu, confiscate, este o chestie...necuvenita.
   gandire ilicista: vine regele cu mosierii si ne iau ce'am jefuit noi de la ei...
   hahaha, hai dati tare si cu bunurile, averea poposrului..
   adica a lui dragnea, voiculescu, zgrebenciuca, bonbon, tritza fanita, taritza si toti mosierii noi. cu mosiile mostenite din stramosii lor...
   • +9 (31 voturi)    
    uite, printre altele, de exemplu asta: (Vineri, 17 iunie 2016, 13:50)

    outside_the_wall [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

    "Mai precis, Casa Regala vrea să obtina statutul de persoană juridică de utilitate publică, şi o serie de drepturi, printre care dreptul de a folosi Palatul Elisabeta şi după moarte Regelui Mihai."
    • -8 (22 voturi)    
     si de ce e "necuvenit"? (Vineri, 17 iunie 2016, 14:57)

     Codruta N [utilizator] i-a raspuns lui outside_the_wall

     ???
     Bine ca i s-ar "cuveni" unui ciumete ca Basescu Vila Lac - sau lui Iliescu ori altora sa locuiasca in palatele facute de ALTII!!
     • +5 (13 voturi)    
      nu! (Vineri, 17 iunie 2016, 16:05)

      outside_the_wall [utilizator] i-a raspuns lui Codruta N

      Nici macar acelora. Afara cu toti politicenii din casele de lux nemeritate!
     • +2 (4 voturi)    
      care utilitate publica? (Sâmbătă, 18 iunie 2016, 13:13)

      revo [utilizator] i-a raspuns lui Codruta N

      In afara de un fel de circ sarman, ce utilitate publica ar putea avea Casa Regala?
    • -3 (17 voturi)    
     sa fim lucizi, (Vineri, 17 iunie 2016, 15:02)

     tepes [utilizator] i-a raspuns lui outside_the_wall

     Domnule-outsde-nu esti departe de subiect,dar nici aproape.Ca Palatul Elisabeta se va folosii si dupa regele Mihai,asta se va intampla de buna seama.Numai ca nu asta ar fi problema-ci revendicarile deja exprimate de unii asa zisi mostenitori care dupa moartea regelui se vor arunca ca lupii pe prada.Din aceasta cauza casa regala trebuie sa devina rapid persoana juridica cu drepturi si obligatii clar exprimate pt. a taia din fasa pofta unora de a face averi pe seama statului .
     • +4 (24 voturi)    
      casa regala nu exista dupa abdicare (Vineri, 17 iunie 2016, 16:07)

      outside_the_wall [utilizator] i-a raspuns lui tepes

      precum nu exista nici Marea Adunare Nationala, dupa caderea comunismului. Nu ai ce sa reabilitezi, nici jusridic, nici simbolic. Smiorc, smiorc.
      • +1 (11 voturi)    
       smiorc la patrat. (Vineri, 17 iunie 2016, 23:59)

       tepes [utilizator] i-a raspuns lui outside_the_wall

       Domnule outside cu tot respectul,nu casa regala a abdicat ,ci un rege,o persoana fizica nu o casa.
     • +7 (17 voturi)    
      sa fim lucizi.. (Vineri, 17 iunie 2016, 19:42)

      pehash [utilizator] i-a raspuns lui tepes

      poporul roman a dat acestei case regale niste proprietati pentru ca la momentul respectiv aveam o monarhie la conducerea tarii, ceea ce insemna ca averea casei regale este si averea natiunii romanie.
      astazi nu mai avem nici macar o umbra de monarhie si acele proprietati se vor intoarce in averea nationala. mostenitorii regelui Mihai nu par sa merite nici macar sa fie amintiti, avand in vedere la ce mizerii se preteaza in lupta pentru avere.
   • +3 (25 voturi)    
    Usurel domne pandelica, (Vineri, 17 iunie 2016, 14:52)

    tepes [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

    Pandelica draga,te intreb ,ei regele cu mosierii tai,de unde au facut averi?au venit cu pamanturile din cosmos?Deci care de-la cine fura.
    • +5 (17 voturi)    
     ai dreptate, nu m'am gandit (Vineri, 17 iunie 2016, 15:57)

     nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui tepes

     in cei apoape o suta de ani nu puteau sa stranga cat bonbon, sau becali sau dragnea, sa tata socru !
     si ei si mosierii, si burghezia, niste esploatatori !
     jos esploatare omului de catre om ! :)
    • -1 (5 voturi)    
     averile boieresti (Sâmbătă, 18 iunie 2016, 8:58)

     nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui tepes

     se datoreaza muncii si mai ales activitatii in apararea tzarii de'a lungul a zeci de generatii.

     spre deosebire de averile lui bonbon, tritza fanitza, voiculescu, "dobandite" cu furturi grele, din "averea poporului", stransa cu mare truda, din confiscari si aruncare in puscarii a proprietarilor de drept, timp de 5o de ani.

     in rest, ai un discurs similar celui al reprezentantilor puterii populare din anii 50, adica a generatiei lui ilici.
   • -3 (15 voturi)    
    Ce gandire "ilicista"?? (Vineri, 17 iunie 2016, 16:09)

    Toni_Romania [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

    Ce gandire "ilicista" cand din 2000 insusi REGIMUL ILICI s-a apucat sa dea "inapoi" Rexului de toate, de'a valma, si bunuri publice si bunuri personale??? (Declansand de fapt nebunia "retrocedarilor", majoritatea tzepe ordinare)
    • +2 (12 voturi)    
     taman de aia trebuie (Vineri, 17 iunie 2016, 16:21)

     nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui Toni_Romania

     sa existe casa regala pe temei legal cu statu juridic bine determinat. ca averea aia ...publica, sa ramana publica, caci asa este si institutie casei regale, o institutie publica. adica, bunurile sale apartin statului. asa cum si sediile partidelor, sau a altor insititutii, bunurile pe care le au, apartin statului.
     prin lege se urmareste ca toate bunurile casei reegale sa ramana impreuna, ale statului, nu sa fie risipite prin llupte intre pretinsii mostenitori.
     • +1 (13 voturi)    
      de unde intelegi tu asta? (Vineri, 17 iunie 2016, 19:44)

      pehash [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

      e persoana juridica de utilitate publica? nu cred. persoana juridica privata? e ca si cum am dona cladirile latrinelor tv catre fundatia voiculescu.
      • 0 (6 voturi)    
       polemici neavenite. (Sâmbătă, 18 iunie 2016, 0:03)

       tepes [utilizator] i-a raspuns lui pehash

       Esti rau amice pehash,nu cred ca nu sti realitatea.
   • +1 (11 voturi)    
    Pentru mosiile astea, au dat piept cu turcii (Vineri, 17 iunie 2016, 17:51)

    Maniu [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

    ca stramosii nostri? L-am respectat pe Regele Mihai cat a fost in viata. Restul caramba! In America de sud impreuna cu DraCnea, croiti pe valorilor sociale ale acelui continent.
    • 0 (2 voturi)    
     faci de ras un nume (Sâmbătă, 18 iunie 2016, 13:07)

     nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui Maniu

     iuliu maniu a fost un monarhist adevarat, nu unul ca doamna de mai sus, pro monarhist....
     • 0 (0 voturi)    
      Zau nasule? Nu stii nimic despre Maniu (Duminică, 19 iunie 2016, 20:39)

      Maniu [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

      mai pune mina pe carte.
   • +2 (4 voturi)    
    care proprietati? (Sâmbătă, 18 iunie 2016, 13:12)

    revo [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

    mai draga, poti sa ne indici o bibliografie din care sa ne informam despre "averea" pe care au avut-o stramosii lor si pe care au adus-o in Romania? Ca, in afara de un titlu, si acela modest, de print de nu stiu ce casa, au fost rupti in cur, au venit aici saraci lipiti pamantului.
  • +4 (22 voturi)    
   hoituri (Vineri, 17 iunie 2016, 13:35)

   randunica [utilizator] i-a raspuns lui outside_the_wall

   normal baniiiiiii
  • +10 (24 voturi)    
   Comment sters de user (Vineri, 17 iunie 2016, 13:43)

   Pastrati-l pe Conta [anonim] i-a raspuns lui outside_the_wall

   • +1 (11 voturi)    
    asa este, (Vineri, 17 iunie 2016, 15:14)

    tepes [utilizator] i-a raspuns lui Pastrati-l pe Conta

    Ei,ai dreptate domnule Conta ,.parca.Aici nu-i vorba de comunisti (acum fie vorba intre noi de unde atatia comunisti?)regalisti sau cine mai stie ce clanuri siasociatii sau fundatii.Aici este vorba de patrimoniul national,(regal)care deja este revendicat desi regele Mihai nu sa stins din viata.Imagineaza-ti procese si revendicari nerusinate ce vor avea loc.Mai bine sa se tanseze mai repede juridic ca proprietatile regale raman in proprietatea statului,putand fi folosite de urmasa regelui pana la trecerea ei in nefiinta.
   • -2 (6 voturi)    
    In Romania, da (Vineri, 17 iunie 2016, 17:53)

    Maniu [utilizator] i-a raspuns lui Pastrati-l pe Conta

    nu exista.
  • +4 (12 voturi)    
   vorbesti prostii (Vineri, 17 iunie 2016, 15:49)

   utilizator_ [utilizator] i-a raspuns lui outside_the_wall

   Palatul Elisabeta s-a aflat in proprietatea principesei Elisabeta pina la "nationalizarea" din 1948. Punct.

   Unde e averea necuvenita pentru care te dai de ceasu' mortii si respiri greu din cauza de valori morale?
   Ce-ai vrea, sa plateasca si chirie statului roman pentru cei 50 de ani de comunism+ astia 27 de post comunism si tranzitie infinita?

   Silă.
   • +1 (1 vot)    
    chirie care sa se duca unde ?! (Sâmbătă, 18 iunie 2016, 9:04)

    nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui utilizator_

    in pomeni electorale, in furtisagurile aparatelor de partid si de stat ?! in stipendendele primite de cacademicienii ghinararului four stars, oprea groapa ?! sau de usl'am sa'si plateasca postacii ?! :))
    hai, da pe fatza !
   • 0 (0 voturi)    
    dar noi ce vina avem? (Sâmbătă, 18 iunie 2016, 13:23)

    revo [utilizator] i-a raspuns lui utilizator_

    Si ce obligatie avem noi fata de un individ care, acum 57 de ani, abia a asteptat sa spele putina de aici, ca "n-a avut copilarie, nici tinerete"?
    De ce ar trebui sa ne ingrijim de bunastarea si prosperitatea unor lipitori puturoase, care nu au fost in stare sa-si faca un rost in lume, ca toti oamenii normali?
 • +43 (49 voturi)    
  Evident ca are dreptate....., (Vineri, 17 iunie 2016, 12:56)

  gigiN [utilizator]

  ...aceasta principesa a dudelor neavand nimic regesc,exceptand filiatia !!!
  • -15 (23 voturi)    
   daca semnai gigiB (Vineri, 17 iunie 2016, 13:15)

   nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui gigiN

   erai pe'acolo...:)
 • +23 (35 voturi)    
  hai (Vineri, 17 iunie 2016, 13:05)

  nesuferitu [utilizator]

  ca Dudel si-a facut treaba. a aburit-o pe madama principesa si duc numele de Casa Regala in derizoriu.
  • +7 (23 voturi)    
   casa Regala in derizoriu (Vineri, 17 iunie 2016, 13:44)

   Ion Zapada [utilizator] i-a raspuns lui nesuferitu

   eu credeam ca e deja acolo (in derizoriu) cu sau fara poza cu Dragnea.
   • +11 (19 voturi)    
    da, (Vineri, 17 iunie 2016, 14:29)

    nesuferitu [utilizator] i-a raspuns lui Ion Zapada

    era de atunci cand s-a ''insurubat'' si Dudel.
 • -11 (21 voturi)    
  o voce (Vineri, 17 iunie 2016, 13:08)

  nash pandelica [utilizator]

  doar pro monarhista.
  deci, doamna nu e monarhista. se vede. e pro...
  • +10 (22 voturi)    
   "Casa Regala" ... (Vineri, 17 iunie 2016, 15:04)

   Alius [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

   ... sau cum vrei tu sa o numesti, s-a compromis de cand a stat Iliescu a stat cu Regele (sau cum vrei sa-i spui tu) la masa.

   De atunci, aceasta familie a fost doar o extensie a PSD-ului Iliescian. Imagine in schimbul proprietatilor. Asta a fost marea tradare a lui Mihai. Nu i-a mai pus nimeni pistolul in piept, sau tampla (sau unde i l-au pus), nu l-a mai amenintat nimeni ca impusca tineri etc... A fost doar o tranzactie facuta cu buna stiinta. Nu are nici o scuza. Dar de.. probabil ca este in "sange".
   • -3 (15 voturi)    
    hai sa te lamuresc (Vineri, 17 iunie 2016, 16:10)

    nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui Alius

    cand esti monrahist esti monahist, nu pro monarhist, nici ca si monarhist, etc.
    pt. un monarhist, ce hotaraste regele, este de nediscutat. principesa a fost numita de rege ca custode al casei regale. decif, ce face ea, este ca facut de insasi majestatea sa..
    a fi sau nu de acord, este ok pt.un republican, in republica lui ilici si a urmasilor urmasilor sai, dar pt. un monarhist adevarat, nu exisat sa nu fie de acord.
    in alta oridne de idei, un monarh nu este partizan politic, nu tine cu un partid sau altul, este regele, monarhul tuturor romanilor si pt. tot romanii. in consecinta, seful primului partiid din tzara, ca suport popular, care a castigat ultimele alegeri, este un interlocutor de luat in seama, mai ales ca de votul psd depinde rezolvarea problemei.
    cu cine sa discute, casa regala, cu alinutza penelizda, sau cu caporalu vasalie, fesenistul vopsit din rosu in galben ?! oare, care de la varfurile penele e mai onorabil ca dragnea ?! :))

    pt. casa regale, sunt toti la fel.. :))
    nici io nu vad vreunul mai ...pro monarhist, prin toate partidele.
    toti sunt ...liviu dragnea. intr'un fel sau altul...
    din pacate.
    • +3 (9 voturi)    
     Imbecil=monarhist (Vineri, 17 iunie 2016, 17:54)

     Maniu [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

     asta spui matale. Mama, ce dor le unora sa se caciuleasca la vitzei de aur.
    • +3 (9 voturi)    
     Hai sa te lamuresti. (Vineri, 17 iunie 2016, 18:24)

     Alius [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

     Il inviti pe Iliescu la "masa", dar nu-l inviti pe presedintele in exercitiu (care, la momentul respectiv, intamplator, era Basescu). Asta demonstreaza ce am spus in comentariul anterior: Mihaita s-a dat cu PSD-ul contra proprietati. Simplu.
     • +2 (8 voturi)    
      basescu era deja la masa (Vineri, 17 iunie 2016, 22:37)

      nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui Alius

      bastardului regal....
      nu putea sta la doua mese.
      poti invita la masa ta pe unul care te jigneste, care te injura ?!

      parerea mea este ca base este cel care n'a vrut sa se apropie de casa regala.
      el se lauda ca ar trece prutul.
      nici sa'si ia cetatenia nu l'a trecut, a depus juramantul la ambasada...da, basarabia are ambasada in ro.
      • -1 (5 voturi)    
       Ai dreaptate in privinta lui Basescu. (Sâmbătă, 18 iunie 2016, 1:31)

       Alius [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

       Ce-a facut si ce a zis. Dar Iliescu nu l-a alergat pe Mihaita pe la aeroport cu politia?Aia e mai putin umilitoare, nu?

       Il inviti, Basescu refuza (caci refuza) si astfel arata ca este echidistant, ca trateaza pe toti la fel, ca poate trece peste jigniri si pareri diferite/controversate despre Casa regala si Mihai. Arata ca este Rege. Ori, chiar mai simplu, nu invita pe nici unul dintre ei.

       Coincidenta naibii, l-a invitat tocmai pe-ala care i-a dat proprietatile. Cu Iliescu a putut sa stea la masa dupa cate i-a facut si dupa cate a spus despre el propaganda Iliesciana. Sa fim seriosi.
       • +1 (1 vot)    
        ai gresit un verb (Sâmbătă, 18 iunie 2016, 9:19)

        nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui Alius

        nu "i'a dat proprietatile", ca nu le'a dat de la el, nici din mosia "ilegalistului" de tat'so.
        corect: "i'a retrocedat proprietatile"confiscate de ...hahaha, puterea ppopulara !
        si n'a facut'o el, a facut'o guvernul de teama presiunii publice.
        poate ai uitata, sau erai mic, dar regele a fost intampinat de un milion de romani. la vremea aia, ilici era sub presiune publica.
        regele l'a primit si pe milu aka tzapu, si pe primarele de cotrocesti, zis ficusu'.
        l'ar fi primit si pe base, daca asta n'ar fi dat cu copita, ca de, e ...capitan ! :)
        • 0 (0 voturi)    
         I-a retrocedat . (Sâmbătă, 18 iunie 2016, 15:13)

         Alius [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

         ...PSD-ul a dat legile respective.

         "regele l'a primit si pe milu aka tzapu, si pe primarele de cotrocesti, zis ficusu'. . Tocmai, l-a primit si pe Ilici, cel care l-a alergat la aeroport si gonit din tara. Poate erai mic si ai uitat. Poate si Mihai era mic si a uita, dupa care a devenit si mai mic.

         Cum am spus: putea sa-l invite si pe Basescu, oricum nu aparea Basescu acolo. Arata ca face un gest. Numai Basescu a dat cu copita? Iliescu si ai lui cu ce au dat? Orice ai zice: Basescu a facut etc., Iliescu a facut mult mai mult rau lui Mihai si l-a umilit cum nu a fost umilit de nimeni altcineva, dar daaaa, i-a retrocedat (nu de la el, ci de la populatie). Confirmarea a ceea ce spun eu: poza de mai sus si tot ce a facut alde Duda de cand a intrat in marea "familie".
 • +20 (34 voturi)    
  Cu monarhia taras pe scari... (Vineri, 17 iunie 2016, 13:14)

  unTaran [utilizator]

  parca vad o alianta la urmatoarele alegeri..... cum pana corbului lui Eminescu sa te afisezi cu dragnea......
 • +6 (16 voturi)    
  Nu, poza nu este linga tabloul (Vineri, 17 iunie 2016, 13:17)

  unTaran [utilizator]

  cu regele Mihai. Regele (tabloul) este in spate, cred ca poza spune totul.
 • +2 (24 voturi)    
  In lipsa istoriei fabulam sau batem campii fara (Vineri, 17 iunie 2016, 13:35)

  deval [utilizator]

  pic de gratie....
  Regele Mihai isi primea periodic tainul de la regimul comunist in schimbul tacerii ?
  Pai sa vedem .
  Avem vre-o reactie publica a regelui Mihai din lumea libera unde era , catre noi , catre lumea occidentala in care sa condamne regimul comunist ? Eu nu am auzit asa ceva nici in primele zile ale lui 1989 impotriva atrocitatilor de la Timisoara, nici dupa revolta de la Brasov nici...Am aflat ca pana la sfarsitul lui 1989 regele primea o geanta cu bani din Romania, pe care i-o ducea securitatea prin chiar tatal lui Oprescu cel de dupa blocuri ! Marii nostrii istorici, Academia nu ne spun nimic ! Pot sa cred ca nu a plecat cu trenuri/vagoane de obiecte din tara, ca a abdicat santajat cu uciderea unor studenti, ca Duda trebuia sa fie platit pentru loby pe unde putea sa-l execute pana la aderare, ca trebuiau sa-i restituie ce i-a apartinut, dar cum e cu incasarile de pana in 1989 care se leaga cu astea pe care le propune Dragnea in incercarea de a scapa partidul de stampila de comunisti ? Ce zice "prea cinstitul", ca daca fac scandal si zic ca nu e normal sa intretinem casa regala oi fi comunista eu te pomenesti ?!
  • +4 (12 voturi)    
   "am auzit" (Vineri, 17 iunie 2016, 15:00)

   Codruta N [utilizator] i-a raspuns lui deval

   Da sursa! CERTIFICATA!!
   Si eu "am auzit" ca forumurile sunt pline de postaci securisti, specialisti in dezinformare! :P
   • 0 (10 voturi)    
    Daca as fi securista as avea dovezi sau trimiteri (Vineri, 17 iunie 2016, 16:00)

    deval [utilizator] i-a raspuns lui Codruta N

    Eu stiu asta de la un psd-ist care din pacate a decedat si atunci subiectul era infractorul oprescu si de ce l-a indepartat psd asa ca nu am cerut amanunte. Referinte despre aceasta renta viagera care a facut parte din intelegere la abdicare gasiti in Pagina Europeana.ro de ex. si datorita deschiderii atat de grotesti a subiectului e posibil sa apara si dovezi. Cei care stiu sunt sigur printre premiatii casei regale alaturi de altii merituosi . Chestiunea e cunoscuta si subiectul comunicanicarii mele era acela ca avem o istorie (chiar si recenta-vezi 1989) ca o fabula , presarata cu povesti din care fiecare isi ia istoria lui -si prin asta condamnati sa repetam erorile, crimele, greselile
    • 0 (2 voturi)    
     amice (Sâmbătă, 18 iunie 2016, 9:42)

     [utilizator] [utilizator] i-a raspuns lui deval

     redactia "pagina europeana.ro" are aceeasi pagina cu redactia "pagina de rusia.ro", adica:

     http://www.paginaeuropeana.ro/contact/
     http://www.paginaderusia.ro/contact-redactie/

     au si acelasi numar de telefon.

     chestie de criza( ar zice unii), ce sa faci, daca nu va duce capu' sa va ascundeti macar cum trebuie.

     Ia mai explica acum inca o data , de data asta mai clar, ce vrei sa spui cu dezinformarea asta cu banii( oricum e o chestie hilara si superciudata, dar hai sa ne distram un pic mai mult cu imaginatia voastra).

     Anexeaza si un link cu scan dupa fluturasul care arata cate copeici iei la o postare.

     Спокойной ночи
     ( adica noapte buna )
   • +2 (10 voturi)    
    Cum ati vazut , eu am pus sub semnul intrebarii (Vineri, 17 iunie 2016, 16:09)

    deval [utilizator] i-a raspuns lui Codruta N

    chestiunea ! Nu ma intereseaza casa regala , ISTORIA ma doare ! Ca dupa scoala mea am parcurs de doua ori dupa 1989 ineptia de istorie din manuale si m-am ingrozit de fiecare data atat cat sa fac ce pot ca nepotii mei sa nu mai "beneficieze" de asa o facatura !! Eu nu am dovada pentru intrebare dar dvs aveti dovada ca fostul rege a dat macar un interviu in care sa geama pentru atrocitatile comunismului din Romania timp de 50 de ani ? Ca macar in momentele grele a rezonat cu noi , ca asta ar trebui sa fie public ? Daca nu, despre ce sa vorbim ?
    • -1 (3 voturi)    
     te doare (Sâmbătă, 18 iunie 2016, 9:43)

     [utilizator] [utilizator] i-a raspuns lui deval

     din Rusia?
  • +2 (8 voturi)    
   sigur (Vineri, 17 iunie 2016, 15:54)

   utilizator_ [utilizator] i-a raspuns lui deval

   si in geanta era o marmota mica care numara banii la predare si dadea si o chitanta....:)))))
  • 0 (6 voturi)    
   "Vreo", cherie, (Vineri, 17 iunie 2016, 17:56)

   Maniu [utilizator] i-a raspuns lui deval

   in rest ai dreptate.
 • +6 (22 voturi)    
  Doamna asta din 2000 trebuia.... (Vineri, 17 iunie 2016, 13:37)

  Toni_Romania [utilizator]

  Doamna asta din 2000 trebuia sa reactioneze cand Mischou Rex a batut (pt. averi) palma cu Psd, adica taman cu aia care l-au alungat din tara cu pistolul la Otopeni in 1992. Sau: de ce nu a reactionat la aparitia lui Printz Radou in familion?
 • +24 (32 voturi)    
  O mare ipocrizie ! (Vineri, 17 iunie 2016, 13:39)

  Susufler0 [utilizator]

  Intre momentele in care Regele Mihai era reimbarcat in avionul care aterizase pe Otopeni, ori cele in care era intors de pe autostrada inapoi pe aeroport, ambele cazuri petrecandu-se in timpul guvernarii feseniste, si cele in care Casa Regala si-a redobandit bunurile (cele imobile in special), confiscate de comunisti,, redobandirea realizandu-se, cu mici exceptii, tot in timpul guvernarii de stanga (pesediste), se intinde o perioada de timp in care fostii comunisti si-au exersat cu succes capacitatea binecunoscuta de a livra ipocrizie poporului roman si strainatatii, in asa fel incat dreapta, care este prin esenta pro monarhista, a stat mai tot timpul inerta, pasiva vis a vis de dezvoltarea Casei Regale in noile conditii politice post comuniste, privind spre Partidul lui Iliescu care pur si simplu a acaparatpe membrifamiliei regale, dandu-le sau consolidandu-le privilegii, scutindu-i de plata taxelor, punand cheltuielile regale sa fie platite de la Buget si toate astea, numai si numai pt imagine.

  Acum, PSD-UNPR-ALDE, carora prea putin le pasa de Mihai, de Margareta, de Duda (nu, revin,de Duda le pasa), vor rezolva o noua mare problema a Casei Regale, de ordin, bine inteles, patrimonial.

  PS. Ce bine da in poza Margareta langa ala de sta costumul pe el ca pe umeras, ala de arata precum 80% din comitetul Central al PCUS al lui Stalin.

  PPS. Va meritati... sa va aveti sanatosi .

  Dar, apropo... unde-i Duda in poza ?
  • +3 (11 voturi)    
   duda-i cu luminarea (Vineri, 17 iunie 2016, 15:22)

   linarel [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

   ori sta de 6 ca doar e actoras
  • -1 (5 voturi)    
   Zau, republicanii din SUA sunt monarhisti? (Vineri, 17 iunie 2016, 17:58)

   Maniu [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

   Zau mon cher? Zau? Si inca "prin esenta"?!
 • -12 (20 voturi)    
  Casa Regala (Vineri, 17 iunie 2016, 13:56)

  nimrod [utilizator]

  Eu n-o înţeleg pe doamna cu scrisoarea. Casa Regală e matură, vaccinată. Treaba ei cum îşi croieşte destinul. Ei! Cum să sari, aşa, cu gura. Se pierde obiectul muncii sau care-i treaba, că facturile nu cred să se înghesui cineva să le plătească în locul CR. Altfel, şi eu sunt monarhist şi iaca nu mă mai bag atâta în seamă.
  • +4 (10 voturi)    
   Tocmai te-ai bagat in seama.. (Vineri, 17 iunie 2016, 15:05)

   Alius [utilizator] i-a raspuns lui nimrod

   .. dar esti prea orbit de propria-ti imagine ca sa realizezi.
   • +1 (5 voturi)    
    hehe (Vineri, 17 iunie 2016, 15:55)

    utilizator_ [utilizator] i-a raspuns lui Alius

    iar tu n-ai rezistat tentatiei, este?
    I-ai aratat tu cine-i mai tare....:))))
    • -1 (5 voturi)    
     1 - eu nu am spus ca nu ma bag in seama (Vineri, 17 iunie 2016, 19:22)

     Alius [utilizator] i-a raspuns lui utilizator_

     (e o diferenta);

     2 - tu te afli in situatia mea, asa ca ...

     3 - razi de propria ta prostie.
     • 0 (2 voturi)    
      amice (Sâmbătă, 18 iunie 2016, 9:04)

      utilizator_ [utilizator] i-a raspuns lui Alius

      omul incerca sa explice faptul ca sustinatoarea :
      1.s-a bagat singura in seama neintrebata, pentru el era de neinteles( si pentru mine).
      pentru dumneata o fi normal.

      2.probabil nu i-a cerut nimeni sa sustina ceva sau pe cineva, a facut-o din proprie simtire( nu reiese altceva din ce afirma dansa).
      de la asta pina la a face complice Casa Regala cu Iliescu si PSD e drum lung .

      3.n-ai avut un argument( nici nu ai avea cum, dupa cum postezi stai prost la capitolul asta) , ai spus ca e orbit de propria imagine( ceva fara legatura cu subiectul), pe mine ma ataci aiurea ( iarasi fara legatura cu subiectul).


      adevarul este ca te bagi in seama. te alinti.
 • +7 (21 voturi)    
  acum vad si eu ce credeau pro-monarhistii:)) (Vineri, 17 iunie 2016, 13:56)

  jackalphonse [utilizator]

  Chiar nu mi erau clare doleantele lor. Acum, cu infocata galagioasa, pot citi:
  1. (renuntarea la) pretentiile de a conduce Romania.
  Cucoana este surda-oarba. Cum sa ai pretentia sa conduci Romania, cand in afara de retrocedari, nu vezi nicio miscare notabila a fostei familii regale? Si daca au "pretentiile" astea, n ar trebui sa fim si noi, simbriasii, populimea, randasii, intrebati printr un referendum? Rejele asta decide pentru noi ca in epoca medievala?

  2. II este teama sa nu se "consfințească abdicarea din 30 decembrie 1947 a Regelui Mihai". Cucoana este de a dreptul autista. Consfintirea a fost facuta prin semnatura in '47 si prin decoratia primita zambitor de la Stalin. Cucoana ce vrea sa mai consfinteasca?

  Asta este problema cu regii de poveste. Ei cer drepturi si dupa ce dispare Pamantul topit in supenova.
  • -2 (12 voturi)    
   Corect (Vineri, 17 iunie 2016, 15:11)

   CuriosulSef [utilizator] i-a raspuns lui jackalphonse

   Am fost tradati si este inaccepabil.

   In timp ce zeci de mii de oameni luau calea muntilor sa lupte impotriva rusilor si comunistilor, si zeci de mii faceau asta din afara tarii, Regele a facut tot ce i s-a cerut.

   Vrea ceva inapoi, ar trebui intai judecat.
   Dar eu l-as vrea judecat, si pe el si pe cei din jur si pentru istoria mai recenta, colaborarea cu fostii securisti si comunistii.

   Imi amintesc cu scarba cand credeam ca monarhia ar insemna o speranta pentru noi.
   Inconjurat de securisti, relege face precum Iliescu din mana... f**k off!
 • +5 (21 voturi)    
  Pentru cei care nu știu: (Vineri, 17 iunie 2016, 14:03)

  Un cititor [utilizator]

  Dr. Petru Groza juca tenis cu fostul rege Mihai, la reședința sa din Elveția.
  • +9 (13 voturi)    
   DA, DA, (Vineri, 17 iunie 2016, 14:52)

   natbl73 [utilizator] i-a raspuns lui Un cititor

   si de pe margine ii privea unu Oprescu, cu o geanta plina de bani la picior, dupa cum am aflat dintr-un alt comentariu....
  • +2 (8 voturi)    
   hehe (Vineri, 17 iunie 2016, 15:58)

   utilizator_ [utilizator] i-a raspuns lui Un cititor

   si tu le duceai mingile si racheta. vad ca stii bine.
   cum faceai, la amindoi odata sau pe rand?
  • 0 (0 voturi)    
   Serios ? (Sâmbătă, 18 iunie 2016, 6:46)

   TRABI [utilizator] i-a raspuns lui Un cititor

   Vorba vine , ca cel din urma nu se pricepea la nimic .
   Long-line......
 • +7 (17 voturi)    
  Oare (Vineri, 17 iunie 2016, 14:13)

  Ochii_pe_voi [utilizator]

  Oare "printul" Radu ce zice? Sau, altfel spus, ce ordine a primit?
  • +4 (12 voturi)    
   ordinul pe unitate! (Vineri, 17 iunie 2016, 14:46)

   talos [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

   atentiune continuati...
 • +6 (18 voturi)    
  yummmy (Vineri, 17 iunie 2016, 14:31)

  iodixit [utilizator]

  daca inteleg eu bine, totul e despre ciolan. se vind pe 30 de arginti!
  • +5 (13 voturi)    
   Pai cum altfel? (Vineri, 17 iunie 2016, 14:51)

   talos [utilizator] i-a raspuns lui iodixit

   Metoda de supravietuire a aceeasi ca a PSD-istilor: cu ventuza pe banii publici. Mihai mai repara o masina, mai zbura un avion dar noua generatie ce stie sa faca? Ea printesa si el Duda iar sora mai mica barbutista...
   • 0 (0 voturi)    
    dar Pnl? (Marţi, 5 iulie 2016, 10:41)

    Toni_Romania [utilizator] i-a raspuns lui talos

    dar Pnl si Pdl din ce traiesc?....
 • +6 (12 voturi)    
  Radu de Duda... (Vineri, 17 iunie 2016, 14:44)

  periscop [utilizator]

  ... și-a făcut datoria ; cu vârf și îndesat...
 • +7 (17 voturi)    
  Respect (Vineri, 17 iunie 2016, 14:46)

  SignorRossi [utilizator]

  Marilena Rotaru ! Buna scrisoare !
 • -1 (13 voturi)    
  vorbe, (Vineri, 17 iunie 2016, 14:47)

  tepes [utilizator]

  Vorbe,si iar vorbe.Domnisoara Rotaru,ati pierdut trenul de unde se cumpara bunul simt.Ati fost inlaturata din camarila regala pt. ca erati prea lacoma,ati vrut totul,ati vrut sa dictati.Din fericire sant acolo,in acea camarila, oameni versati,care v-au mirosit si sau descotorosit de balast,si bine au facut.
  • +3 (9 voturi)    
   camarila (DEX) (Vineri, 17 iunie 2016, 15:18)

   talos [utilizator] i-a raspuns lui tepes

   CAMARÍLĂ, camarile, s. f. Grup de favoriți ai unui suveran, care influențează politica statului în interes personal.
 • +7 (17 voturi)    
  Duda-i " buba " rosie !!! (Vineri, 17 iunie 2016, 14:54)

  Plagarus [utilizator]

  Asa sotz ,asa duda PSDista !
  • +1 (9 voturi)    
   O fi cum zici dar (Vineri, 17 iunie 2016, 16:11)

   ty [utilizator] i-a raspuns lui Plagarus

   nu Duda s-a pozat cu Dragnea
 • +3 (13 voturi)    
  Avaramu (Vineri, 17 iunie 2016, 15:13)

  talos [utilizator]

  Lady and the tramp... cu os domnesc in fundal. Meauuu!
  Grele vremuri, intortocheate cai... Cica ne-am reintors la capitalism si ne-am luat tara inapoi: casa regala se da bine pe langa comunistii parati de-si zic pesedisti care i-au alungat din tara, biserica ii lauda si ii face vrednici pe cei care i-au daramat bisericile, liberalii fac aliante cu cei care i-au bagat in puscarii pe inaintasii lor iar noi prostimea stam si ne hilizim la ei. O tempora! O mores!
 • +7 (17 voturi)    
  Casa regala (Vineri, 17 iunie 2016, 15:20)

  Bistrita3 [utilizator]

  De ce nu se publica declaratia de avere a casei regale? E adevarat ca in proiectul de lege se prevede ca statul ( adica noi, poporul ) va subventiona cu 4 milioane de euro casa regala ? Cat de adevarat e proverbul - Bogatului i se să iar săracului i se ia și ce are ! Guvernul se plange ca nu mai are bani pentru salarii si pensii iar pentru casa regala se gaseste ! Caroi I a venit in tara cu un gemantan pentru ca acuma mostenitorii lui sa fie miliardari !
 • -4 (8 voturi)    
  PSD-istilor... (Vineri, 17 iunie 2016, 15:27)

  astronaut [utilizator]

  si nu numai le trebuie VOTUL REGALISTILOR in toamna , drept pentru care nu-i asa Dle Duda'' sangele apa nu se face '' !!
 • -4 (12 voturi)    
  Dragi monarhisti: (Vineri, 17 iunie 2016, 16:10)

  Toni_Romania [utilizator]

  Voi v ati intrebat vreodata de ce de 250 ani americanii dispretuiesc pe regi si nobili?
  • -1 (7 voturi)    
   Draga Toni_urss, (Vineri, 17 iunie 2016, 19:08)

   midufi [utilizator] i-a raspuns lui Toni_Romania

   iar ne citezi din pravda?
   • 0 (2 voturi)    
    si americanii care scuipa pe regi (Sâmbătă, 18 iunie 2016, 8:48)

    Toni_Romania [utilizator] i-a raspuns lui midufi

    Si americanii care scuipa pe regi si nobili citeaza Pravda?
 • -3 (11 voturi)    
  Comment sters de user (Vineri, 17 iunie 2016, 16:22)

  Mugurel [anonim]

  • +1 (7 voturi)    
   Pariezi la luptele de cocosi? (Vineri, 17 iunie 2016, 18:01)

   Maniu [utilizator] i-a raspuns lui Mugurel

   si alea sunt sustinute de "principesele" de tip nou.
 • -1 (15 voturi)    
  CARE REGE (Vineri, 17 iunie 2016, 16:46)

  NumaiLaNoi [utilizator]

  Ce rege , case regale si palate vizati voi, netrebnicilor?
  Romania este republica parlamentara, condusa de parlament si presedinte, nu de rege
  Eu n-am votat nici un rege
  Dar tu ?
  • +1 (7 voturi)    
   Si cam cand ai fost tu la vot? (Vineri, 17 iunie 2016, 19:11)

   midufi [utilizator] i-a raspuns lui NumaiLaNoi

   Despre ce vorbim?
   Cam cand ai fost tu poftit sa votezi pentru rege? Sau impotriva lui?
   Ai cam gresit secolul...
 • 0 (8 voturi)    
  Ce ? Nu mai stiti ? (Vineri, 17 iunie 2016, 22:35)

  TRABI [utilizator]

  In poza , sunt doi care nu ne fac cinste . Unul este condamnat si altu-i fugar care ne-a eliminat adevaratul nostru patriot si ne-a lasat in fundul gol pe mana lui Stalin .
 • +1 (7 voturi)    
  tradatori degenerati (Sâmbătă, 18 iunie 2016, 2:37)

  Landser [utilizator]

  La ce ne putem astepta de la tradatorii din '44?Sangele german era diluat de acu' 70 de ani!Nu degeaba le luara titlu' nobiliar aia!Sa faca alianta cu könig cioaba si cu kaiser iulian!Tovarasu' duda se ocupa de procuri si semnaturi!
  Lasa bre Sigmaringen u' si Hochenzollern u' ca alea e mici si le faci cu bicla in 40 de minute!al romaniei suna bine!
  Tara de c....!
 • +1 (3 voturi)    
  Marilena Rotaru este anti-monarhista (Sâmbătă, 18 iunie 2016, 9:43)

  neagoe [utilizator]

  Din scrisoarea publica rezulta doar orgoliul domniei sale. E jenanta.
 • +2 (4 voturi)    
  istorie (Sâmbătă, 18 iunie 2016, 10:58)

  ion roata [utilizator]

  Casa regala a Romaniei este de acum istorie. Dupa "manevrele" pe care le face e clar ca nu mai e benefica pentru Romania. Intelegerile cu structurile toxice pentru oamenii acestei tari arata ca si ea a devenit parte din famiglie. Doamna Margareta mai bine ar face un partid.
 • 0 (0 voturi)    
  Nerusinare (Sâmbătă, 18 iunie 2016, 22:21)

  fluturel [utilizator]

  Casa regala nu si-a luat destul de la statul roman,palate,terenuri...etc.Ce vrea statut juridic?Sa le platim noi cheltuielile?Nu le este jena?Au vrut proprietati sa-si plateasca taxele catre stat asa cum le platim noi ceilalti.Regele dator la stat cu 4 milioane lei? nu-i este rusine?Sa-si vanda din averea preluata.Nu trebuia sa i se dea nimic.A primit o gramada de bani de la statul roman.Noi sa platim tot felul de taxe iar ei sa primeasca subventie de la stat anuala pentru cheltuieli.....Isi bat joc de noi.....
  • +1 (1 vot)    
   Pai deja (Luni, 20 iunie 2016, 12:02)

   Toni_Romania [utilizator] i-a raspuns lui fluturel

   Pai deja din 2000 de cand Mischou Rex s a instalat aici poporul plateste viata casei regale: 3 palate, secretari, limuzine, facturi, cockteiluri cate si mai cate. Si i-au mai dat si 8000 lei pensie. Pt. ce????


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by