Romanii pot calatori cu trenul in Grecia incepand de astazi, 17 iunie. CFR a introdus trenul estival Bucuresti Nord - Sofia - Salonic si retur, care va circula pana pe 4 septembrie. Pentru destinatia Salonic, trenul va avea in compunere 4 vagoane (doua clasa a 2-a, unul de dormit si unul cuseta) si va circula o data pe saptamana, cu plecare din Bucuresti vinerea si intoarcere din Salonic duminica, anunta CFR, intr-un comunicat.

Trenuri CFRFoto: Hotnews

Un bilet pentru o calatorie dus, Bucuresti - Salonic, costa aproximativ 45 euro la vagon clasa a 2-a, 52,10 euro la vagon cuseta de 6 locuri si 58,50 euro la vagon de dormit de 3 locuri. De asemenea, pentru cei care doresc sa efectueze calatorii nelimitate, intr-o anumita perioada, cu trenul, in Grecia, recomandam oferta tarifara internationala Balkan Flexipass. Biletele pot fi achizitionate din statiile si agentiile CFR Calatori deschise traficului international.

Pentru informatii actualizate despre circulatia trenurilor, calatorii sunt rugati sa consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro.