Dan Condrea si Laura Georgescu (fosta sotie a lui Condrea) nu au figurat ca asociati ai firmei HEXI FARMA, clona a firmei HEXI PHARMA, in registrul comertului computerizat pana la data de 31 mai 2016, din cauza unei "erori materiale", se arata intr-o mentiune cuprinsa in raportul de interogare extins emis de Registrul Comertului la solicitarea HotNews. In baza de date a Registrului Comertului care poate fi consultata online apareau pana la sfarsitul lunii mai doar persoanele imputernicite, nu si asociatii persoane fizice.

Altfel spus, oricine cauta in baza de date a Registrului Comertului online dupa datele de identificare ale lui Dan Condrea pana la sfarsitul lunii trecute nu avea cum sa identifice si firma HEXI FARMA, deoarece actionarii persoane fizice nu erau mentionati. Astfel, se poate explica de ce informatia ca Dan Condrea a creat o firma clona a HEXI PHARMA a aparut mai tarziu. Mentionam ca articolul de la care a izbucnit scandalul dezinfectantilor diluati a fost publicat pe blogul jurnalistului Catalin Tolontan in data de 25 aprilie.

"Mentionare acte: Indreptare erori materiale

Nr. intrare: 239971 din 31.05.2016

Descriere: Se indreapta din oficiu eroarea materiala din registrul comertului computerizat si din rezolutia nr.45967/30.04.2010, in sensul ca se dispune inregistrarea in registrul comertului a mentiunilor privind asociatii fizici, conform CI/RR/630875 si nu inregistrari privind persoanele imputernicite.", se arata in raportul de interogare extins furnizat de Oficiul National Al registrului Comertului la solicitarea HotNews.

Nota: Mentiunea citata apare in documentul inserat mai sus la pagina 4.

Informatia ca Dan Condrea a vandut dezinfectanti in spitale si prin HEXI FARMA, o firma clona a HEXI PHARMA, a aparut in spatiul public joi in urma unei anchete publicate pe blogul lui Catalin Tolontan, la mai bine de o luna de la izbucnirea scandalului dezinfectantilor diluati.