Dan Condrea a livrat dezinfectanti in spitale si prin firma Hexi Farma, o clona a mai celebrei Hexi Pharma, anchetata de Parchet, apoi de DNA, in scandalul dezinfectantilor diluati. O noua investigatie jurnalistica a Gazetei Sporturilor, semnata de Mirela Neag, Marius Margarit si Catalin Tolontan, arata ca firma-clona Hexi Farma a livrat si ea spitalelor dezinfectanti in valoare de 400.000 de euro. DNA, care a anuntat ca urmareste penal firma Hexi Pharma, nu stie despre existena Hexi Farma, scrie Tolo.ro.

Hexi PharmaFoto: hexi.ro

Ministerul Sanatatii si SEAP, gestionarii licitatiilor publice, au prezentat contractele de dezinfectanti, dar fara sa cunoasca existenta companiei-surogat Hexi Farma.

Conturile Hexi Farma nu au fost blocate de anchetatori, iar contractele acestei firme cu spitalele nu au fost contorizate.

Firmele Hexi Pharma si Hexi Farma au acelasi sediu social: Bucuresti, Strada Floare Rosie, in apartamentul unde a locuit tatal lui Dan Condrea, fondatorul afacerii Hexi.

Hexi Farma a fost inregistrata la Registrul Comertului pe 5 noiembrie 2004, proprietarii fiind Dan Condrea (70%) si fosta sotie Laura Georgescu (30%).

Dupa divortul celor doi, Dan Condrea a impins Hexi Farma spre contracte cu statul, in paralel cu Hexi Pharma.

Citeste continuarea pe Tolo.ro.