Vremea se va mentine in general frumoasa, dar racoroasa dimineata si noaptea, informeaza Mediafax citand Administratia Nationala de Meteorologie.

In tara

Cerul va fi variabil, cu unele innorari, mai ales dupa-amiaza, cand vor fi ploi slabe de scurta durata, posibil insotite de descarcari electrice, pe arii restranse in zonele montane si submontane si izolat in centrul tarii. Vantul va sufla slab si moderat.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 17 si 25 de grade, iar cele minime se vor situa intre 4 si 14 grade. In zonele joase vor fi conditii de ceata.

Bucuresti

Vremea va fi in general frumoasa, dar racoroasa dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 22 de grade, iar cea minima va fi de 10...12 grade.

Joi

In tara

Temperatura aerului va marca o crestere usoara, astfel ca valorile termice diurne se vor apropia de cele normale pentru aceasta data, in timp ce minimele nocturne, vor caracteriza in continuare o vreme racoroasa in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate dupa-amiaza si seara, cand se vor semnala averse si descarcari electrice, local in zonele montane si submontane si pe arii restranse in nord, nord-est si centru.

Vor fi conditii de grindina, iar punctiform cantitatile de apa pot fi mai insemnate. In cursul noptii, nebulozitatea se va accentua treptat in regiunile vestice, sud-vestice si in cele nordice, dar numai izolat va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari de scurta durata in timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor incadra intre 19 si 27 de grade, iar cele minime se vor situa intre 8 si 16 grade, mai scazute in depresiuni.