Un tanar dezbracat este incatusat de politisti si lovit duminica noaptea intr-o intersectie din centrul Bucurestiului, informeazaDigi24. Politia a transmis un punct de vedere in care spune ca barbatul se manifesta agresiv, dar si ca se va cerceta legalitatea interventiei asupra acestuia.

Un tanar ar fi fost batut de politie pe Blvd UniriiFoto: Captura Digi 24

Victima este filmata cum cere ajutor in trafic soferilor, dar oamenii legii nu se opresc aici. Toarna o sticla de apa pe el si il trantesc la pamant, acesta fiind incatusat si la maini si la picioare.

"Chiar m-a deranjat profund modul in care politia a tratat o persoana care era deja incatusata. Chiar daca opunea rezistenta bataia de joc la care era supusa persoana respectiva as putea spune ca m-a socat.

Persoana era incatusata la picioare, se poate vedea destul de clar din imagini ca nici nu putea sa fuga. (...) Prezenta si urme de sange, cel putin pe partea din spate", a spus un martor care a asistat la scena.

Avertisment. Imagini cu impact emotional:

UPDATE 16.01 Reactia Politiei Bucuresti:

"Cu privire la imaginile aparute la un post de televiziune, va comunicam faptul ca, in dimineata de 06.06.2016, la ora 04.15, prin sistemul 112, a fost formulat un apel prin care se sesiza ca un barbat dezbracat complet alearga pe bulevardul Unirii, printre masini si are si un comportament agresiv.

La fata locului s-au deplasat politisti din cadrul Sectiilor 10 si 11, care au reusit imobilizarea acestuia si au solicitat sprijin din partea Serviciului de Ambulanta, barbatul fiind transportat la un spital clinic specializat in boli neuropsihice.

Pentru imobilizarea barbatului, care se manifesta agresiv atat fata de politisti cat si fata de propria persoana, s-a impus folosirea fortei si a mijloacelor din dotare, acesta fiind incatusat.

Ulterior prezentarii la camera de garda a unitatii sanitare de specialitate, medicii au decis internarea de urgenta a barbatului din cauza agresivitatii extreme pe care acesta o manifesta.

Pentru eliminarea oricaror suspiciuni, se vor efectua verificari cu privire la legalitatea si corectitudinea modului de interventie."