Traficul rutier este restrictionat sambata in Capitala, in intervalul 08.00-11.30, pe strazile dintre Piata Charles de Gaulle, Arcul de Triumf si Piata Victoriei, pentru un cros umanitar, anunta Brigada Rutiera a Capitalei.

Crosul "Race for the Cure", dedicata prevenirii cancerului la san, se va desfasura sambata in Capitala, in intervalul orar 10.00-11.30, dar Brigada Rutiera anunta ca restrictiile de trafic au intrat in vigoare la ora 08.00. Astfel, intre orele 08.00-10.00 are loc adunarea participantilor in parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle zona Fantana Modura".

La eveniment vor participa numeroase personalitati, sustinatoare ale activitatilor: membrele boardului Fundatiei Renasterea (Mihaela Geoana, Cristiana Copos, Veronica Savanciuc, Camelia Sucu, Andreea Mihai, Amalia Nastase, Monica Nistorescu), ambasadoarea Fundatiei, Andreea Esca dar si Monica Dascalu, Andreea Raicu, Ramona Badescu, Violeta Beclea Szekely si multi altii.

De la ora 10.00 pana la 11.30, cat timp se va desfasura crosul, circulatia rutiera va fi restrictionata pe traseul "Herastrau - intrarea Charles de Gaulle - Bd. C-tin Prezan (restrictie totala, pentru incolonare si start) - sos. Kiseleff (inchidere totala, intre Arcul de Triumf si Piata Victoriei) - Bd. Aviatorilor (trotuarul de pe partea dreapta a sensului de circulatie dinspre Piata Charles de Gaulle catre Piata Victoriei) - Piata Charles de Gaulle - Bd. Aviatorilor - trotuarul adiacent parcului Herastrau."

Politistii de la Rutiera solicita soferilor "sa nu claxoneze abuziv in cazul in care se afla in zone aglomerate, sa circule cu atentie, sa reduca viteza atunci cand trec pe langa grupurile de pietoni si sa evite pe timpul deplasarii, manifestarile de natura a pune in pericol siguranta lor, dar si a celorlalti participanti la trafic".